Jump to content
Annons

Valdez

Medlem
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Valdez

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Göteborg

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.myspace.com/yvonneberg
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

23,742 profile views
 1. Hej! Lyssnar här tidig morgon på din låt. Fin röst och mycket känsla i sången. Melodin har ett annorlunda tillbakasteg i ton på några ställen vilket jag tycker är mycket nice. Bara att gratulera..och lycka till med fortsatt låtskriveri.
 2. Heja.. Nice sound, fint röstomfång o skön känsla i sång....ja mycket bra!
 3. Nice!..gillar den flytande drömlika känslan!... så bygg vidare.
 4. 10p - nr 8 6p - nr 3 4p - nr 6 3p - nr 5 2p - nr 2 1p - nr 4
 5. Hej och förlåt att jag inte varit närvarande så mycket här... Jag sörjer min mor som har gått bort. Trodde aldrig att jag skulle skriva det här men eftersom min musik och alla samarbeten jag gjort med er många fina musiker betyder mycket för mig, så vill jag ändå tala om varför jag varit så frånvarande. Jag tar en dag i taget..får se när krafter återvänder för sjungandet igen. Tack alla vänner.
 6. Alltså jag vet inte om jag tänker fel här, men blir inte det ett jättejobb för den som ska lyssna igenom ALLT för att kunna dela in låtarna i de kategorier som du pratar om?..eller jag kanske inte har uppfattat rätt? och kan man vara säker på att personen kan lyssna på materialet objektivt?
 7. Valdez

  Dado

  Tjenare och välkommen!
 8. Missat denna debatt. Men du säger exakt vad jag tycker Eq.Jag pm:ade Olsberg kring detta för nån dag sedan,får se hur det går,och vad han har att säga. Hade jag vetat om tråden hade jag ställt mina frågor här. En lång första sida ungefär som den var konstruerad förr är lösningen för demo sidan.Dom flesta musik saiter har genre indelningar,låt dom fortsäta med det - Studio behöver det inte.Viktigt att komma ihåg för nyanlända,en lyssning på någons låt är lika med en kommentar! Pos eller neg,det är ju vi tillsammans,som skapar kompetensen på demo sidan. Lyssnar man så skriver man! En för alla,alla för en. Mvh Micael Det ser inte ut att bli någon förändring vad det gäller låtkritik och demosidan...och då blir det ingen större lyssning heller, det är för krångligt att ta sig dit.
 9. Valdez

  JJ Jam 6

  Låter inte jätteoriginellt vid första lyssning, men låten/jammet har en gammal feeling som är unik och är inte alla förunnat att kunna frambringa men tycker att du lyckas där!..med sång och lite körer kan det bli stort!
 10. Valdez

  1972

  Riktigt nice!..Så här spontant så reagerade jag på det långa introt..men när väl sången kommer igång så känns det komplett..bra sång och bra spelat..mmm snyggt jobbat!
 11. Skön feeling och sound på låten!..men det är något som inte riktigt är överens, och det känns som det är trummorna som får det att låta lite otight i vissa delar..eller ochså är det de olika pianofigurerna som stökar till det.. MEN..låten kan bli hur bra som helst så gör färdigt!
 12. Svårt val!...allt var bra! mycket liknade feeling soundmässigt på alla bidragen.. 10p till låt 4 5p till låt 6
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.