Jump to content
Annons

The Edge

Medlem
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About The Edge

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/30/1988

Profilinformation

 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  Musik!!!

Personlig information

 • MSN
  radeponken@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.freewebs.com/studiotillsalu
 • ICQ
  0
 1. Funk/soul låter trevligt tycker jag! Dom som vill kan ju få använda sig av texten som orris la ner tid på och skrev....
 2. Nja är varken meningen att vara dåligt eller smaklöst gör låtar för att jag tycker det är kul och ifall det råkar bli hits så är det bara bra. Sen så är jag väl fortfarande i kiss o bajs åldern, fyller 30 snart beklagar att du stannat i utvecklingen...
 3. Tjoo! Jag och en kompis har planer på att spela in en cover på Mama's and the Papas Carlifornia Dreamin och är på jakt efter någon som kan bidra via nätet. En sångare vore bra och någon som kan spela flöjtsolot hade oxå varit fräckt. Även en basist är intressant, men inte lika viktigt då vi kan spela in detta ganska bra ändå... Vi använder oss av cubase sx 3, men det går lika bra att skicka wav-filer till varandra om inte du skulle ha detta program. Vi är inga proffsmusiker direkt, men båda har ändå sållit på med musik ett ganska bra tag nu... Svara i tråden eller med PM om det låter intressant
 4. eller om man laddar ner. Var det där nån slags insinuering? (bara nyfiken) Nej det var en lösing på problemet, om man laddar ner så kostar det inget. Menar du på fullaste allvar att du ska bryta mot den svenska lagen?
 5. Mick känns mest rätt tycker jag...
 6. Hej! Har hittat denna grymma gitarr på blocket: Stratocaster Man vad är det för någon egentligen? Ser ut som det står 50th Anniversary(alltså inte dom nya 60th modellerna), men den är tillverkad 2006. Hittar inte någon information om den. Någon som kan hjälpa/länka?
 7. Den där är grym! Det är David "Elsewhere" som dansar, killen som gjorde succé på Kollaboration 2001. För er som fortfarande inte sett den, gör det på http://www.youtube.com/watch?v=cW86syO78fQ EDIT: Killen i orange tröja alltså.... Wow, tack för länken! Jösses, där snackar vi mjuk i kroppen... :-)
 8. Kate Beckinsale e ganska snygg hon med.. EDIT: ÄR hon med i Pearl Harbour förresten?
 9. Jepp, det tror jag med. Har mailväxlat med en svenk som hette Gary i alla fall..
 10. The Edge

  Vatten i örat

  Jag har själv upplevt hörselnednättning efter bad. Det är riktigt frustrerande och man känner sig helt handikappad utan bra hörsel. Har använt revaxör med varierande resultat. Det är individuellt hur mycket vax man har och vissa personer gör säkrast i att använda öronskydd vid bad. Spolning av öronen bör nog endast rekommenderas i mycket allvarliga fall. Vissa sköterskor utför det inte längre utan kräver att en läkare måste utföra det. Spolning KAN skada hörseln. Tops ska ALDRIG användas i öronen och är inte till för det heller. Det kan direkt skada hörseln permanent. Lillfingret är det minsta man ska peta med om man måste. Har du kvar hörselnedsättningen eller gick den bort efter du tog revaxör?
 11. The Edge

  Vatten i örat

  Så man kan få tinnitus alltså?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.