Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden (a k a Längstah) 2023


CHAE

Recommended Posts

Annons
1 timme sedan sa Fidden:

Nu står motionscykeln på vinden. Eller i vinden. Det går att cykla på den där också. Men det är lite kyligt i vinden. På vinden. Ja det drar alltså. I vinden. Eller på. 

Är det på eller av!? Mot eller med!? Troligtvis mot. Mot ions cykeln låter lite otidsenlig med tanke på att joner just är elektriskt laddade och de är precis vad vi behöver nu. Du behöver en med ions cykel! Eller blir det mot jons cykel på ren Svenska? Eller med jons i förekommande fall? Hur många jon får det plats på en cykel? Handlar det om en tjänstecykel och i så fall, medföljer ett tjänstejon på köpet? Var sitter sagda jon då? På packet-hållaren? Kanske handlar det om riktning istället? Du cyklar mot eller från jonerna!? Högst oklart detta!

Frågor... frågor...

Link to comment
Dela på andra sajter

Rotade fram en gammal kökslucka ur den beryktade kattvinden och täckte igen det där hålet som mikron stått i innan mikron ställdes i ett annat hål som man kan ställa en mikro i om man har en mikro att ställa i hålet som egentligen inte är till för mikron.

Link to comment
Dela på andra sajter

Igår rotade jag också fram sagda lucka och konstaterade att den inte passade. Den var alldeles för stor för att passa i hålet, som flickan sa.

Sen kom jag på att damen som bodde här innan mig måste ha möblerat om lite bland skåpen. Mycket riktigt, jag fick bända loss en planka som hon limmat fast och tog bort en lucka som nog bott där kylen står nu. Sen passade den stora luckan alldeles utmärkt. Behövde bara flytta några gångjärn. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...