Jump to content

slejnard

Medlem
 • Content Count

  5,604
 • Joined

 • Days Won

  69

Everything posted by slejnard

 1. Höj ingångsvolymen på ljudkortet.
 2. Ja nån Martin har jag aldrig provat Tyvärr men har hört flera som jämfört Furch jämte både Martin och Gibson. Gillar att den har så ”stort” akustiskt ljud. Både med plektrum och fingerspel. Japp stämmer bra att det är piezo. LR Baggs.
 3. Gör det. Dom klingar väldigt bra. Här ett klipp när jag nyss köpt den. Akustiskt direkt i iPhone.
 4. Cool idé! Har tyvärr inga tips att ge men följer bygget med spänning. Berätta hur bra den funkar sen 😊
 5. Tack Peter! Kul att höra. Förhoppningsvis hittar candybag på nåt intressant Gitarren är en Furch Green och låter riktigt bra både akustiskt och med den inbyggda micken...
 6. Tack candybag! Du får gärna göra en remix om du vill 😊. Kan isf skicka en länk för nedladdning via PM senare ikväll?
 7. Ja så är titeln på en instrumental låt jag gjort och regnet bara verkar fortsätta... Har spelat två kompgitarrer med en mickad och en linead signal vardera. Melodin är linead och en elbas. Tycker ni att arret funkar sådär sparsmakat? Vill gärna ha det avskalat men tar gärna idéer. Inspelat i reaper. Tänker mig en filmisk atmosfär.
 8. Japp! Jag har dom fortfarande och är ännu nöjd 😊
 9. Ja riktigt bra! 👍
 10. Haha så lustigt. Låter passande nästan för ett musikforum 😄 Kollar mest via mobilen så har inte märkt nåt. Kanske lägga ett lo-pass filter så försvinner det?!
 11. Lyssnar och tolkar fritt när jag gör en cover. Inte exakt likt originalet men tillräckligt så lyssnaren känner igen sig.
 12. Så här blev den slutliga versionen 😊 https://open.spotify.com/track/5jyNAObt0hZZa8F3CLem9J?si=oui-DKtrSdyyNRg0SMEMJQ
 13. Gör det inte svårare än det är. Ha den lite högre så det passar ditt spelsätt. Det är viktigt att det känns bekvämt. Men jättebra att du övar på att spela stående.
 14. Tack soloNo1! Vad kul att höra. Har gjort några slutliga små justeringar på inrådan och har denna gång tänkt släppa via en väns bolag som även ska mastra den. Blir spännande att höra om det kan lyfta den ett snäpp ytterligare
 15. Tack så mycket ludde! Bra feedback, ska kolla upp detta kul att höra att du gillar låten
 16. Hello fellow studioaner! Jobbar på med en ny nygammal låt som jag gärna tar feedback på arr, framförande, ljudbild och allt möjligt annat innan jag tar den vidare. Hur låter det?
 17. Spännande. Blir intressant att följa
 18. Nej det har ingen betydelse. Kör så det ryker!
 19. Numera även på Spotify https://open.spotify.com/track/63pUChOSlTuFeHulNSOkRQ?si=UXDoYyLBQYOZ1DhjRFtZnA
 20. Tack mixamannen Ja ett märkligt fenomen att det blir så annorlunda sång på svenska. Kul att du gillar låten. Lyssnar nu på America. Bra!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.