Jump to content
Annons

CJN

Recommended Posts

Annons
Die Hard (oregistrerad)

Det är klart att mixen påverkas om du ändrar ljud och inställningar. Är du inte nöjd ändrar du tills du har det ljudet som låter bäst i mixen och inte solo.

Link to comment
Dela på andra sajter

Effekten "bränns bara in" i ljudfilen om du lägger pluggen på ingångskanalen/erna i Cubase, annars är det helt icke-destruktivt.

Att ha samma effekt vid inspelning som vid mix är ju en smaksak, men vet du med dig vilket sound du är ute efter är det ju bara bra att ratta in det direkt så sparar du tid och slipper få beslutsångest över att ha en gazillion med inställningsmöjligheter du sen inte kan bestämma dig för vilken som låter bäst.... ramla inte ned i det träsket det är sliskigt svårt att ta sig därifrån..

.. har jag hört..*host* 😄

Redigerat av Lundin
Link to comment
Dela på andra sajter

Har fortfarande svårt att bli nöjd med ljudet. Nån som har tips om inställningar/pluggar i anslutning till Amplitube (FREE & Fender)? Är ute efter ett classic rock-sound, nånstans mellan Stones och AC/DC. Har ljudkortet/interfacet stor betydelse?

Link to comment
Dela på andra sajter

Music Lounge (oregistrerad)

Det som kan påverka är ju om du har ett ljud när du spelar in och anpassar din spelstil efter det ljudet och sen byter till något annat 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...