Jump to content
Annons

Procedomani2

Medlem
  • Antal inlägg

    262
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

28 Utmärkt

Om mig

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

6 677 profilvisningar
  1. Använder inte Reaper, men en snabb google-sökning hittade denna site: http://wiki.cockos.com/wiki/index.php/ReaperQuickstart Verkade finnas en del nyttigt att veta där. /Hasse
  2. Du får en femhundring för den...... 😄 Nä, skämt åsido. Jag skulle ha kollat upp med ovannämda snubbar vad det hade kostat att fixa det. Hade priset blivit högt så hade jag nog själv försökt att fixa det. Men då är jag en DIY'are själv så....
  3. Blev mest nyfiken på varför redaktören ringer runt till folk som "ogillar" honom. Har Ni reggat telefonnummer eller? Har han ringt Nummerupplysningen? Vad ville han uppnå med samtalet? Att Ni skulle lösa denna "tvist" och bli polers? Vad var steg 2? Har ingen aning om vad som skrevs men om det hade varit av mycket allvarlig art, så hade han väl bara behövt trycka på den röda knapppen och Hegobald hade varit borta. Eller kanske bara skickat ett mail.... men telefon? Men nåväl, GOD JUL på Er!!
  4. Genom att lära sig att lyssna... Vad är du ute efter? Har du någon referrens du vill att dina produktioner ska låta som? Fundera då över hur han/hon har gjort. Nyfikenheten är den bästa skolan?!!?!? Lite mer detaljerat än: hur man lär sig mixa? Hur lär man sig rörmocka? Förmodligen att plugga och att kröka ett helrör då och då... =) Har du något exempel på nåt du mixat? Hur låter det när det låter askefft???
  5. Kan inte göra annat än att hålla med. Väl formulerat!!! /Hasse
  6. Förstår inte riktigt varför?!?!?!?.... Är det inte bara att du tar reda på vilka ackord du vill ha, och sedan plitar ner dom med musen i ditt musik/midi-program? Eller om du spelar på ett klaviatur så går det ännu fortare. Kollar du upp i en ackordsbok/karta/tabell (eller vad det nu heter) så får du ju fram vilka toner som ingår i ackordet. Ackord till dom flesta låtar finns ju att ladda hem från nätet. I min ungdom så fanns ju gitarrarkivet Olga. Gick även att hitta på Harmony Central. Vet dock inte om dom finns kvar idag.
  7. Tänkte mest på senaste numret med skrivmaskinen och en såg. Pet Shop Boys numret måste jag ha missat. Förmodligen med tanke på att dessa bla har varit med: Fleet Foxes, Oskar Skarp och Opeth (tog tre tidningar som låg bredvid sängen). Vilka är dom? Och vad har dom att säga? EDIT: Men rocken tyckte jag var intressant, så helt dissig är jag inte.. =) EDIT IGEN: Hehe hade missat att det var ett nytt nummer hehe. Så nästa nummer kanske kan vara intressant. Hehe hjärnsläpp!
  8. Ja, ungefär så kändes det; sdsdsdsds.... Förstår inte riktigt varför intervjuerna alltid skall handla om någon okänd obskyr artist med allehanda krångliga "leksaksinstrument".... Var är dom gamla rävarna med pornografisk studioutrustning? Guiderna? Jupp dom kräver ju att man sitter på dom absolut senaste versionerna av programvaran..... och det gör ju inte jag med min sx3.... så sdsdsdsds.... Ja så överhuvudtaget så kändes senaste numret lite sdsdsdsds och lite mer sdsdsdsds. Kanske skulle ha köpt några trisslotter istället. Men ja änt bitter!
  9. Varför ska dina föräldrar betala din resa, när Du har så mycket pengar själv?
  10. Toblerone då? Ordningsvakt? Etc..
  11. Hade varit spännande att se bilderna, men har inte Facebook! Lös det! Gör rätt! Hehe 😄 EDIT: Försökte ändra textstorlek... Vart så smått
  12. Roddare säger jag. Hur det stavas och hur det uttalas spelar väl ingen roll. Kan väl inte misstolkas om det skrivs i rätt sammanhang. Dvs handlar det om musik och man skriver roddare så är det väl ingen som tror att det är båtfolket man syftar på... Annars så funderar jag på att äta pittsa ikväll.... =) EDIT: Förtydligande! Självklart säger man råddare, men det stavas roddare.
  13. Någon kanske också kan länka till nån Youtube-sida som kan förklara? Finns ju hur mycket som helst på det stora stygga internettet. Själv har jag fullt upp med att dricka ö.... nä flåt skapa musik... 😆
×
×
  • Skapa ny...