Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Geni var han. Grym på gura å!

Han var grym på klaviatur också. Jag tror att han var en sån som kunde få till det med många instrument utan så mycket övning. Jag kände en sån kille en gång, men han var tyvärr bara intresserad av gammal folkmusik.

Link to comment
Dela på andra sajter

Flink räknas inte riktigt in i det där gänget av någon anledning. Malexandermarodörerna hör man inte mycket om längre, utom Arklöv som tydligen har blivit något slags geni i fängelset och avlägger examina på löpande band mm. Och var Hagamannen sitter och trycker nu verkar dom inte ens veta på Flashback.

Jag vet inte inte om en sån som Zaethreus har fiender som vill ta itu med honom. I fängelset var han väl nån slags ledartyp ett tag?

Z:as fiender är ju de efterlevandes släkt & vänner mm. Han höll på med stora knarkaffärer inne i fängelset efter att han fått sin livstidsdom. Det komplicerar ju saken för hans frigivande/tidsbestämda straff. Samma med Arklöv gör som han borde gjort från början. Använt sitt intellekt till något vettigt. Frågan är om han är "frisk" nog att gå fri. Frågan är ju, vad skulle de göra ute? Jobb lär de inte få.

Haga har tagit sitt förnuft till fånga och insett att han inte kan hålla en hög profil och synas i tid och otid, speciellt inte i sina gamla jaktmarker.

Till slut RIP, Prinsen. I så ung ålder, droger?

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...