Jump to content

DenGode

Medlem
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DenGode last won the day on April 18 2016

DenGode had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

About DenGode

 • Rank
  Med i gänget
 1. Jag gillar inte heller Ukrainas bidrag, men politiska sympatiröster? Jag trodde det mest var barn och ungdomar som röstade?
 2. Rysslands låt är bara slätstruken.
 3. Litauens låt är ganska mäktig med sina körer. Det kanske kan gå hem?
 4. Jag får erkänna att jag inte förstår mig på Sveriges bidrag alls.
 5. Final då. Belgien tycker jag har vuxit till sig, men refrängen är lite tråkig.
 6. Steinberg och många andra tillverkare av utrustning har ett forum. http://www.steinberg.net/en/support/steinberg_support_community.html
 7. Det har blivit dags för den andra semifinalen, direkt från Globen med Petra Mede och Måns Zelmerlöw. Tävlar gör Lettland, Polen, Schweiz, Israel, Vitryssland, Serbien, Irland, Makedonien, Litauen, Australien, Slovenien, Rumänien, Bulgarien, Danmark, Ukraina, Norge, Georgien, Albanien och Belgien. Först ska det naturligtvis pratas skit i en timme i vanlig ordning. Gina Dirawi är naturligtvis med som vanligt.
 8. Följande länder gick vidare till finalen. Azerbaijan, Ryssland, Holland, Ungern, Kroatien, Österrike, Armenien, Tjeckien, Cypern och Malta. Två av mina fyra låtar gick vidare. Holland och Österrike. Har mest lyssnat med ett halvt öra dock. När det gäller Ryssland tycker jag att inledningen är skittråkig, men sen kommer det en del intressanta vändningar. Det är också ett kraftfullt nummer. Det skulle ju kunna bli intressant med en final i Ryssland om ett år.
 9. Bra TV-sändning. Mede och Zelmerlöw gör ett bra jobb. Ger mig fan på att det pågående skämtet om Europe och The Final Countdown leder till att Europe faktiskt spelar låten i finalen.
 10. Gillar Moldavien, Holland, San Marino och Österrike bäst. Någon av dem borde väl gå vidare.
 11. Bosnien och Hercegovina presenterar ett förfärligt hopkok.
 12. Tycker Islands bidrag är oerhört tillgjort. Inspirerat av Loreen? Vilken överraskning.
 13. Jag gillar estländarens mörka röst.
 14. Österrikes låt är hur söt som helst, men varför sjunger tjejen på franska? Klar finalist hur som helst.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.