Jump to content

Valle

Medlem
 • Posts

  7,523
 • Joined

 • Days Won

  82

Valle last won the day on April 25 2019

Valle had the most liked content!

Reputation

1,073 Utmärkt

4 Followers

About me

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det är med tung sorg som jag meddelar att vår käre vän och Hellvalla Burn-kollega Björn Öhman (a.k.a. Burnie) hastigt lämnat oss. Han avled på fredagen 3 januari, endast 48 år gammal. För oss i Hellvalla Burn – Bengt, Magnus, Thomas och mig – är sorgen och saknaden obeskrivlig. Våra tankar går till Björns familj och anhöriga. Vila i frid, Björn! Björn på Hellvalla Burn's "prime union", hos Valle, augusti 2011.
 2. En riktigt god jul till samtliga! Passar även på att önska alla ett lika gott nyår! Och härmed signar jag off!
 3. Och jag tror bara att dina avsikter är helt andra än att det skulle finnas "fler som är nyfikna på det här med digital signalöverföring". På sätt och vis påminner du lite om en asätare här. Tolka den, du!
 4. Din slutledningsförmåga har alltid bländat, JJ.
 5. He he ... Du menar kanske "Hög på 1977"? Passar i övrigt på att tacka för fina ord från er alla! 🙂
 6. Du finner nog en ny motståndare i ord-schack* 😉 (* copyright Lax3) Just nu råder total stiltje för Hellvalla Burn, och jag har ingen aning om vad som kommer att hända framöver. Vi "pausar" på toppen, kan man säga. II:an ledde till fina recensioner i Seden Rock Magazine. III:an ledde till ett femsidors reportage i Studio. Svårt att toppa 🙂 (Vi håller däremot fortfarande kontakten.)
 7. Anytime! Hade jävligt kul i Göteborg sist! Njae ... inte från mig. Det här blir min sista trådstart. Boken finns tillgänglig som "beställningsvara" hos de större bokhandlarna ... men du vet väl att det blir billigast och enklast att beställa genom mig? 😉
 8. Det var ju värst ... TIO år som medlem på Studio Forum. Om inte den "äldste" (aktive) medlemmen, så är jag väl i alla fall en av dem. Och ändå har jag bara hunnit med knappt 9000 inlägg. Vad är Claes uppe i – typ två miljoner? Nåväl, som några av er kanske känner till så drar jag vidare efter imorgon, till nya sysslor, nya utmaningar. Nya forum? Vilket egentligen inte är så märkvärdigt; mina musikaliska uppdrag har i stort sett upphört och jag inbillar mig numera vara mer författare än musiker. Dessutom känns det som att mina kunskaper inom branschen (de tekniska, de juridiska) börjar bli förlegade. Jag vill givetvis att de som känner för det fortsätter att hålla kontakten med mig. Maila mig (valle@valenzia.se), PM:a mig, eller för all del, sök upp mig på: www.facebook.com/valentine.pecovnik www.valenzia.se www.renegades.se Så, i övrigt ... är det något ni eventuellt undrar över, shoot! Och just det ja: Läs min bok! 😉
 9. Korrekt: frågan är definitivt relevant, om man tror att min avsikt att hänga här inte är/har varit för att utvecklas.
 10. För att avstyra/avsluta sidospåret samt undvika förvirring: efter 13 december 2013 kommer inga fler inlägg från mig.
 11. Därmed bekräftade du din halmdocka! Sucker!
 12. Absolut. Men de har inget med trådens frågeställning att göra. På tal om logik.
×
×
 • Create New...