Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Kan dock inte låta bli att tycka att dessa Sherpas utnyttjas hänsynslöst av "de vita herrarna".

Såg en dokumentär av bestigningen av K2 2008 som slutade med 11 personers död. Det var bl a en Koreansk grupp där och några sherpas blev beordrade av koreanernas chef att ge sig upp på berget som räddningsexpedition. De vågade inte säga nej för att de var rädda för att få dåligt rykte, trots att de inte trodde att det skulle vara möjligt att lyckas. Om jag minns rätt tog sig ingen av dom ner levande.

Link to comment
Dela på andra sajter

Känns som en relik från kolonialtiden det där. Über rika vita herrar iklädda dyra skräddarsydda parkas & Rolexklockor bär iväg på "expedition" mot toppen med de lågt stående Sherpas som slavar. Än idag... Dock har de fått mer makt & inflytande och lärt sig säga nej. Men faktum kvarstår, det är en överdjävligt farlig sysselsättning det där... och för vad..?

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag måste köpa en ny kondensatormikrofon eftersom det uppstår brus vid inspelning på min nuvarande mikrofon... vad ska man köpa, vilken är den bästa på en budget av 1500 kr?

sEx1

Jag hade en 90-säng först när jag flyttade hemifrån, vilket jag och min första flickvän trängdes i under nästan 2 års tid. Att man inte utvecklade ryggproblem är rätt sjukt. Nu tycker jag att en 120-säng för mig ensam är precis lagom.

Jag har bott själv med en 140 säng i tre år. Nu med tösen är det också ganska tillräckligt!

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag citerar Mats Olsson i Expressen, ”Dancing in the dark” var förresten aldrig så spontan från början. Jag var på konserten i St Paul 1984 när regissören Brian dePalma kom ut på scenen och sa att de var tvungna att köra låten en gång till eftersom de spelade in en video. Samma flicka togs upp på scenen till samma inrepeterade dans. Den kvällen visste vi inte att det var Courteney Cox som var inhyrd skådespelerska och så småningom blev känd i tv-serien ”Vänner”.

Jag har förresten alltid tyckt att han ser ut som en tönt i den här videon. För att inte tala om Clarence Clemons. Han ser ut som MC Hammer.

Link to comment
Dela på andra sajter

Likadant som fria hängbröst (sk.taxöron) låter när äldre damer stressar förbi vid t ex BH-rea eller på en badstrand. Ett slags dämpat klapper, jämförbart med en fiskebåt på avstånd fast med en klart dröjande kadens. Detta är en av anledningarna till att rulltrappan uppfanns. En annan intressant iakttagelse är att individer som rakat stjärten eller utfört en sk. brasiliansk vaxning icke kan lägga av en sk. smygare ity skinkhalvorna klibbar ihop pga transpiration, med ljudligt smatter som följd vid flatulens.

Kpd?

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Likadant som fria hängbröst (sk.taxöron) låter när äldre damer stressar förbi vid t ex BH-rea eller på en badstrand. Ett slags dämpat klapper, jämförbart med en fiskebåt på avstånd fast med en klart dröjande kadens. Detta är en av anledningarna till att rulltrappan uppfanns.

En av anledningarna till Näpp till Nupp! också.

Link to comment
Dela på andra sajter

Lite så resonerar jag ang mitt kärleksliv.

Jag läste för evigheter sen i någon bok hur någon författare skrev om hur han var ute på lokal med den tidens författargäng, 30-talet, och något i världen hade gått på tok, och hur de drack och diskuterade och blev allt mer håglösa ju längre kvällen gick.

Den ende som var på gott humör var pessimisten, syftande på Nils Ferlin. Han steppade och sjöng och utmanade alla på armbrytning, eftersom han hela tiden hade haft klart för sig att det skulle gå åt helvete.

Redigerat av DenGode
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...