Jump to content

glenna

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutralt

About me

Recent Profile Visitors

6,066 profile views
 1. glenna

  USB

  Finns ju ingen inbyggd ljudbank utan den laddas ner som ett vst (Analog lab), då borde det inte finnas något behov av usb-ansl och midi-kablar har ju inga problem med 6 m.
 2. glenna

  USB

  Tack för hjälpen. Men om jag använder en 240/12 V psu så skulle jag väl inte behöva usb alls utan köra via midi?
 3. glenna

  USB

  OK, då kan jag använda 2 st 3 meters USB 2 med en hub på mitten och få full funktion?
 4. glenna

  USB

  ...jag tänkte mest om det fungerar med så långa kablar.
 5. glenna

  USB

  Hej, jag har beställt ett midi-keyboard (KEYLAB-MKII-61) och har ca 6 meter till datorn. Är det någon som vet hur man bäst löser avståndet med usb-kabeln? Den försörjer även keyboardet med ström.
 6. Han kan vara lite seg att lyssna på, men kommer med bra grejer ibland🙂🤔
 7. Ja, han är på gränsen till kaxig. Två andra som jag hellre lyssnar på är Dave Darlington och Dave Pensado.
 8. Tänkte mest på hans resonemang om att det är onödigt att ge plats i frekvenserna, allt ska med. Antar att han får ganska vältrimmade råvaror att jobba med. Han gör ju onekligen bra produktioner.
 9. Jag tycker att han säger emot flera saker som är (mer eller mindre) vedertagna, som t.ex. EQ:ing och lyssning. (Från livesändningen igår)
 10. OT. Möblerade nyss om i studion och drog om samtliga kablar, förutom till sångbåset. Räknade till 48 st elanslutningar (230 V), höll på i 4 dagar i ett rum.😅 (Sen tillkommer ju arbetet med midi, dator och audio-kablar). All el ligger på 10 A säkring, och har aldrig haft problem. Till belysningen har jag omformare till 12 V.
 11. Kul att ni orkar lägga ner allt jobb med detta, ska försöka hinna med en låt. Glad Påsk på er!
 12. En, på sin tid, kanonmodul. Bra blås och ett honky-tonk piano som gifter sig med vilken rocklåt som helst. Jag köpte den när den kom och använder den ibland fortfarande.
 13. Du har helt rätt med "C", variant "A" kan t.o.m. tillföra ljud. Själv har jag temperaturstyrd tilluft via värmeväxlare som blåser in med mycket låg hastighet i ett mellanrum över hela taket och frånluft enligt din modell "C" men via golvventil till tak i angränsande rum med självtryck.
×
×
 • Create New...