Jump to content

glenna

Medlem
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About glenna

 • Rank
  Med i gänget

About me

Recent Profile Visitors

5,569 profile views
 1. Han kan vara lite seg att lyssna på, men kommer med bra grejer ibland🙂🤔
 2. Ja, han är på gränsen till kaxig. Två andra som jag hellre lyssnar på är Dave Darlington och Dave Pensado.
 3. Tänkte mest på hans resonemang om att det är onödigt att ge plats i frekvenserna, allt ska med. Antar att han får ganska vältrimmade råvaror att jobba med. Han gör ju onekligen bra produktioner.
 4. Jag tycker att han säger emot flera saker som är (mer eller mindre) vedertagna, som t.ex. EQ:ing och lyssning. (Från livesändningen igår)
 5. OT. Möblerade nyss om i studion och drog om samtliga kablar, förutom till sångbåset. Räknade till 48 st elanslutningar (230 V), höll på i 4 dagar i ett rum.😅 (Sen tillkommer ju arbetet med midi, dator och audio-kablar). All el ligger på 10 A säkring, och har aldrig haft problem. Till belysningen har jag omformare till 12 V.
 6. Kul att ni orkar lägga ner allt jobb med detta, ska försöka hinna med en låt. Glad Påsk på er!
 7. En, på sin tid, kanonmodul. Bra blås och ett honky-tonk piano som gifter sig med vilken rocklåt som helst. Jag köpte den när den kom och använder den ibland fortfarande.
 8. Du har helt rätt med "C", variant "A" kan t.o.m. tillföra ljud. Själv har jag temperaturstyrd tilluft via värmeväxlare som blåser in med mycket låg hastighet i ett mellanrum över hela taket och frånluft enligt din modell "C" men via golvventil till tak i angränsande rum med självtryck.
 9. glenna

  Rush och Saga

  Kunde inte låta bli att tycka till... Saga "var" - enligt mig - ett fantastiskt studioband med blandad kompott, men med några riktigt bra låtar som jag gärna lyssnar på. Rush sålde bra i USA och har kanske 5 st lyssningsbara låtar, - resten tycker jag är mest skit och dåliga inspelningar.
 10. - Har aldrig tänkt så långt faktiskt, kan nog påverka marginellt. - Helt riktigt, en hård fast stol vid gitarrspel är det som gäller. (Sorry, skulle vara svar till pme!)
 11. Den här är riktigt skön faktiskt, från IKEA. (För mixning då)
 12. Taylor 814ce Har funderat i ett halvår, och nu slog jag äntligen till - mycket pengar, men en fantastisk gitarr. OT. (Vet någon varför jag inte får fram fältet "Bifoga filer" i den här tråden i "Allmänt" men i andra trådar sys den?)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.