Jump to content

Micke H

Medlem
 • Posts

  1,263
 • Joined

 • Days Won

  11

Micke H last won the day on April 7

Micke H had the most liked content!

Reputation

125 Utmärkt

About Micke H

 • Birthday 04/28/1987

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Social

 • Skype
  mikael.o.h@gmail.com

Recent Profile Visitors

12,561 profile views
 1. Jag tänkte bara posta mitt felmeddelande jag alldeles nyss fick i en tråd, om det kan vara till hjälp: Service Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 2. Hej! Hur har det gått med detta? Det har gått över en månad sedan denna tråd startades och exakt samma problem kvarstår.
 3. åsså en akffe på det här

 4. Jag har också dessa problem - forumet är bitvis segt och ibland när man postar ett inlägg postas det flera gånger istället, så du får samma inlägg flera gånger. Vilket förvisso är roande men kanske inte så praktiskt. xD EDITH: Om det hjälper felsökningen så får jag detta felmeddelande:
 5. Julen är död. Länge leve julen.
 6. Alltså...vågar man fråga vad som egentligen händer på Studio Forum? Jag tycker det ser värre och värre ut för var dag som går. Och jag antar att det inte finns någon lösning i sikte på att sajten ska fungera PÅ DEN VANLIGASTE UPPLÖSNINGEN 1280x1024?? Pinsamt dåligt. Är det ens någon som tar tag i problemen?
 7. En uppgradering senare och det finns fortfarande en sidoscroll i min Mac med upplösningen 1600x900. Dom stackare som inte har widescreen-skärmar har det ännu värre. Härligt hur ni tar till er av kritik. Nästan vilket forumtema som helst erbjuder dynamisk bredd. Och även om ni envisas med fast bredd så kan jag tycka att man isåfall ska anpassa sidan efter den allra vanligaste upplösningen, inte efter någon påhittad fjant-upplösning.
 8. Borde inte prio ligga på att få forumet att se bra ut igen? Det såg bra ut kort innan denna tråd skapades, så någonting har ni uppenbarligen gjort. Kan det inte vara värt att gå tillbaka och gå igenom alla senaste förändringar och hitta felet och åtgärda det? Tycker buggfixar borde ha lite större prio än att anpassa för läsplattor eller fixa SoundCloud-inbäddning.
 9. Det känns ganska så basic att siten ska fungera utan sidoscroll för användare med upplösning på 1280x1024, då det är en väldigt vanlig upplösning. Det allra bästa vore om siten vore kodad så att designen är flytande och fungerar i alla möjliga olika upplösningar. Den lär exempelvis inte se så bra ut på en iPad eller på en Surface.
 10. Jag kan rekommendera dig att installera AdBlocker eller något liknande tillägg till din browser.
 11. Det beror på vilken upplösning man har. Har man 1280x1024, som nog väldigt många har, så får du en sidoscroll. Den var inte där för några dagar sedan, så någonting har hänt.
 12. Samma sak - jag har aldrig haft problem med dom. Och jag skäller alltid ut mina polare när dom inte använder öronproppar. xD Det är lixom inte svårt. Vänligen, Micke H
×
×
 • Create New...