Jump to content

Micke H

Medlem
 • Content Count

  1,279
 • Joined

 • Days Won

  9

Micke H last won the day on April 8 2017

Micke H had the most liked content!

Community Reputation

102 Utmärkt

About Micke H

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 04/28/1987

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • MSN
  mikael.o.h@gmail.com
 • ICQ
  Vem fan har ICQ??

Recent Profile Visitors

11,549 profile views
 1. Jag tänkte bara posta mitt felmeddelande jag alldeles nyss fick i en tråd, om det kan vara till hjälp: Service Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 2. Hej! Hur har det gått med detta? Det har gått över en månad sedan denna tråd startades och exakt samma problem kvarstår.
 3. åsså en akffe på det här

 4. Jag har också dessa problem - forumet är bitvis segt och ibland när man postar ett inlägg postas det flera gånger istället, så du får samma inlägg flera gånger. Vilket förvisso är roande men kanske inte så praktiskt. xD EDITH: Om det hjälper felsökningen så får jag detta felmeddelande:
 5. Hej Arcane Reality söker keyboardist. Vi är ett progressive power metal-band. Vi har precis släppt vår debutskiva och ska börja dra ut och giga och göra promotion för oss själva och behöver därmed en keyboardist. Vår skiva finns på Spotify: http://open.spotify....slRALvia7QBNdcX Vår hemsida: www.arcanereality.net Hör gärna av dig om det verkar intressant! info@arcanereality.net
 6. Julen är död. Länge leve julen.
 7. Alltså...vågar man fråga vad som egentligen händer på Studio Forum? Jag tycker det ser värre och värre ut för var dag som går. Och jag antar att det inte finns någon lösning i sikte på att sajten ska fungera PÅ DEN VANLIGASTE UPPLÖSNINGEN 1280x1024?? Pinsamt dåligt. Är det ens någon som tar tag i problemen?
 8. En uppgradering senare och det finns fortfarande en sidoscroll i min Mac med upplösningen 1600x900. Dom stackare som inte har widescreen-skärmar har det ännu värre. Härligt hur ni tar till er av kritik. Nästan vilket forumtema som helst erbjuder dynamisk bredd. Och även om ni envisas med fast bredd så kan jag tycka att man isåfall ska anpassa sidan efter den allra vanligaste upplösningen, inte efter någon påhittad fjant-upplösning.
 9. Borde inte prio ligga på att få forumet att se bra ut igen? Det såg bra ut kort innan denna tråd skapades, så någonting har ni uppenbarligen gjort. Kan det inte vara värt att gå tillbaka och gå igenom alla senaste förändringar och hitta felet och åtgärda det? Tycker buggfixar borde ha lite större prio än att anpassa för läsplattor eller fixa SoundCloud-inbäddning.
 10. Det känns ganska så basic att siten ska fungera utan sidoscroll för användare med upplösning på 1280x1024, då det är en väldigt vanlig upplösning. Det allra bästa vore om siten vore kodad så att designen är flytande och fungerar i alla möjliga olika upplösningar. Den lär exempelvis inte se så bra ut på en iPad eller på en Surface.
 11. Jag kan rekommendera dig att installera AdBlocker eller något liknande tillägg till din browser.
 12. Det beror på vilken upplösning man har. Har man 1280x1024, som nog väldigt många har, så får du en sidoscroll. Den var inte där för några dagar sedan, så någonting har hänt.
×
×
 • Create New...