Jump to content
Annons

Micke H

Medlem
  • Antal inlägg

    1 263
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    13

Dagen då Micke H senast vann var 24 november 2023

Micke H hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

135 Utmärkt

Om Micke H

  • Födelsedag 1987-04-28

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm

Socialt

  • Skype
    mikael.o.h@gmail.com

Senaste profilbesökare

13 038 profilvisningar
  1. Skulle ladda ner mina Photobucket-bilder innan dom tas bort för evigt och hittade denna:
  2. :wub: Själva skitandet har jag inga problem med. (Så länge magen är med mig.) Det är den här känslan av att "nu är jag redo att återuppta det svarta hål som är mitt liv" och så måste man ändå först ägna en minut åt att stoppa upp papper i analen i ett fruktlöst försök att göra sig själv presentabel och välluktande för resten av världen, samtidigt som man innerst inne vet att det enda som verkligen fungerar på riktigt är en spola av häcken med en trädgårdsslang.
  3. Det är så segt när man har skitit färdigt och är redo att gå vidare med sitt liv, men måste ägna en minut åt att torka sig.
  4. Vi ska börja använda Conventional Commits, vilket borde göra Git-loggarna bra mycket mer lättläsliga, men det tillåter även mig att undersöka möjligheten att installera semantic-release-pluggen så jag satt lite med min YML-fil och package-fil och försökte få ihop det där men när jag till slut förstått hur jag skulle kunna använda mig av min genererade access token så får jag istället felet att semantic-release försöker accessa Git-repot genom HTTPS istället för SSH och så är inte vårt Gitlab uppsatt så nu sitter jag och drar mig i skägget och funderar på om inte dricka kaffe vore bättre utnyttjande av min tid.
  5. Kaffe utan kaffe är som kaffe utan kaffe. Och kaffe utan kaffe är väl inget kaffe, säg?
  6. Hur är det med er? Laget runt nu, alla får berätta!
  7. Well, om 2 och en halv månad ska jag och sambon flytta till en ny lägenhet. Det första bostadsköpet för oss båda, så det är spännande att för första gången i livet sitta i stor skuld till banken. :D Dessutom borde jag egentligen inte kalla min sambo för sambo, för hon är min fästmö. :D Vi förlovade oss i januari. Men "fästmö" låter så tråkigt. Sambo är roligare att säga, särskilt om man uttalar det med engelskt uttal. Sämboh typ. (Alltså, var är alla smileys? Jag ser enbart den jag använde på förra sidan, ingen annan dyker upp?) Awesome!
  8. Hajje! :D Vår flytt har flytt från vår till sommar...
  9. Grymt med spacklings-tips. Har en hel del hål att täppa till (höhö) inför vår flytt i sommar.
×
×
  • Skapa ny...