Jump to content

Naymari

Medlem
 • Content Count

  1,353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Naymari last won the day on December 13 2015

Naymari had the most liked content!

Community Reputation

145 Utmärkt

5 Followers

About Naymari

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gillar 8Dio:s adagio- serie enormt. Låter fuskigt bra. https://8dio.com/instrument/adagio-cellos/
 2. Framförallt inom broadcast och film. Där är det uteslutande 5.1 som gäller.
 3. Ackordet Bb består av tonerna Bb D F. Om man lägger det i grundläge ligger kvinten (F) på toppen. I ditt exempel ligger kvinten en oktav ner under Grundtonen (Bb) och Tersen (D), ett så kallat Kvintläge. Väldigt vanligt vid arrangering att göra på detta sätt för att undvika att göra för stora hopp. Örat uppfattar lättast den högsta och lägsta tonen (iaf mina, kan tänka mig att det är detta du upplever). I grundläge skulle Bb och F vara "starkast" klingande. I detta exemplet får tersen en lite större upplevelse. Sen med vilken Baston du lägger kan ackordet få helt andra innebörder och klanger. Lägger du Bb blir det helt enkelt bara ett Bb-dur. Lägger du F blir det Bb/F, etc.
 4. Eb | Bb(ackordet du markerat) F | Du lägger Bb med kvinten i botten. Men ackordet är ett Bb. (Såvida du inte lägger något annat i basen)
 5. Finns det några källor på detta hat kring STIM? Jag är ansluten, totalt fått in en blygsam summa från STIM och känner ett förtroende för att STIM sköter sitt jobb, men har också förståelse för att minsta lilla musikanvändning inte kan kontrolleras. Är inte sugen på att starta några större debatter, hade bara varit roligt om man hade fått se lite källor på sakerna som påstås. (Nej jag jobbar inte på STIM, bara en simpel kreatör)
 6. Du har inte kommit åt random/swing-reglaget? Kört Pro Tools i en herrans massa år. Vad jag vet har detta aldrig hänt.
 7. Är det en låt som du mixat de vill ha en singback på? Jag brukar bara mute:a sången och exportera ut den. Hela grejen med singbacks är ju att det ska låta som på plattan. En sådan liten tjänst bjuder jag gärna på, det går ju inte på mer än fem minuter med en långsam dator (en nöjd kund är en återkommande kund). Men om du bara ska mixa ett singback spår från scratch är det ju bara att ta betalt som om det vore ett mixjobb.
 8. Har du ett UAD-kort har du 14 dagars demo på samtliga pluggar. Testa alla! Jag personligen har alla tre och finner dem lika användbara.
 9. Härligt! Ser fram emot att få se resultatet sedan!
 10. Jag hjälper dig gärna. Skicka över låtarna i PM, så snackar vi vidare.
 11. Tyvärr har jag ingen möjlighet till det. Det är streamingtjänsterna som gäller.
×
×
 • Create New...