Jump to content

Naymari

Medlem
 • Content Count

  1,353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Naymari last won the day on December 13 2015

Naymari had the most liked content!

Community Reputation

145 Utmärkt

5 Followers

About Naymari

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varför är synthar så kul? När ska jag köpa min prophet jag har dreglat över i två år? Många frågor, inga svar.
 2. Ändå lite sugen på att smälla till på en espressomaskin
 3. Det är visst STIM-utbetalning idag, det hade jag helt glömt bort. Många bäckar små!
 4. Tack! Nu är det bara 75 år kvar tills jag får telegram av kungen. Det är hela anledningen till att jag betalar skatt.
 5. Imorgon börjar första dagen på antidepressiva piller. Ta hand om er längstainer, kom ihåg att det finns hjälp att få om man inte skulle må bra.
 6. Trummorna ska låta som rosa brus! Fint! Personligen hade jag sänkt basgitarren och tagit fram gitarrerna mer för att få lite mer riv och action i låten. Det är fan svårt att leva på Stimpengar. Den senaste jag fick var en fullt duglig månadslön. Men sen ska man ju skatta bort hälften. Det som hjälper min kreativitet mest är att behandla det som ett jobb skapa på rutin. Sitta med det på fasta tider och ha tydliga mål och deadlines. Jag försöker skriva 2 låtar/proddar i veckan om jag inte har några andra jobb, mixar eller liknande. Mixar ska helst ta en arbetsdag, men ibland snuddar man förmiddag dag 3 beroende på hur stort det är/ hur pigg man är. Sen får man ge sig själv alla förutsättningar till att kunna leverera detta. Skapa egna templates, presets osv. Det bästa tipset jag har hört och som passas runt mycket är "dare to suck". Allt man gör blir inte bra, så enkelt är det bara. Edith: Sen ska man aldrig bli bekväm heller. Gör nya grejer, testa nya saker. Börjar man alltid skriva ackord, börja skriv melodin. Börjar man alltid med att prodda trummor? Lägg in ett basriff, etc. etc. Splice är ett under för kreativiteten. Hitta någon loop eller riff där och jobba utifrån.
 7. Kompression och saturation är bästa trummaten
 8. Börjat göra mycket musik åt Japan och Korea på sistone. Ganska skönt att producera vokaler på ett språk man inte förstår. Lägga fokus på att göra en bra vokalproduktion istället för att lägga tid på text och uttal.
 9. Nördade Oz Noy som tusan när jag pluggade. Härlig musiker-musik!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.