Jump to content

Andreas Hedberg

Administratör
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Andreas Hedberg last won the day on August 11

Andreas Hedberg had the most liked content!

Reputation

17 Bra

3 Followers

About Andreas Hedberg

 • Birthday 01/24/1972

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Norrtälje

Recent Profile Visitors

15,447 profile views
 1. Ja, det är något vi på Studio har i åtanke också. Vi får se hur det blir;)
 2. Hej! Nu har Studios medlemmar röstat och juryn sagt sitt och vi har ett resultat i Studiofestival #50 – bästa sommarlåten 2021. 55 röster - bidrag 1 47 röster - bidrag 6 28 röster - bidrag 3 De som ligger bakom bidragen är: 1:a plats - @AGstar 2:a plats - @mixamannen 3:e plats - @Jamen Stort grattis till er! Och fint jobbat alla ni andra också! Vinnaren får välja först av de fina priserna från Sennheiser, därefter tvåan och sedan trean. Läs mer nedan: IE500 Pro 
- Tillförlitliga in-ear-lurar med distorsionsfri ljudåtergivning med extremt hög upplösning, även vid maximala ljudtrycksnivåer. Värde: 5 990 kr.
 Läs mer: https://sv-se.sennheiser.com/ie-500-pro XSW-D Pedalboard Set -
 Användarvänligt, trådlöst one touch-ljudset som använder en digital överföring för att sömlöst länka ljudkällor. Med denna eleganta lösning kan du spela gitarr trådlöst och fortfarande använda ett pedalbord, samtidigt som en tillförlitlig anslutning upprätthålls. Värde: 3 265 kr
 Läs mer: https://sv-se.sennheiser.com/xsw-d-pedalboard-set Sennheiser e 835 
Dynamisk kardioidmikrofon - Avsedd för tal och sång. Genererar ett robust ljud som utmärkt klarar höga volymer på scenen. Avsedd för hemmainspelningar, semiprofessionella studior och liveapplikationer. Värde: 999 kr. 
Läs mer:https://sv-se.sennheiser.com/live-performance-microphone-vocal-stage-e-835. Stort tack till Sennheiser som bidrar med de fina vinsterna!
 3. Hej! Nu har vi alla bidrag till Studiofestival #50 – bästa sommarlåten 2021, och det är nu dags att få lyssna och rösta. Reglerna var fri musikstil, antingen instrumentalt eller med sång, samt att det måste vara eget material. Lyssna efter det du tycker låter bäst och samtidigt ger en känsla av sommar (ingen värdering i vad det innebär). Du behöver vara inloggad för att kunna lyssna och rösta. Som vid de senaste studiofestivalerna kommer en jury bestående av @Jon Rinneby, @Andreas Hedberg och @Björn Olsberg att fördela lika många röster som medlemmarna totalt lägger i syfte att minska risken för kompisröstning. Sista datum för att rösta: 17 augusti 2021 kl 23.59 Vinnaren tillkännages: 18 augusti 2021, här på sajten Vem som ligger bakom bidragen håller vi hemligt så länge. Må bästa sommarbidrag vinna! Det ursprungliga tävlingsinlägget hittar du här:
 4. Nu drar sommarens härliga Studiofestival igång. Och i den 50:e upplagan! Temat är inte helt otippat Bästa sommarlåten 2021. Det enda som krävs för att medverka är att du är medlem på Studio.se. Fina priser från Sennheiser finns i potten. Tävlingen har tre vinnare med riktigt fina priser (klicka för att läsa mer): IE500 Pro 
- Tillförlitliga in-ear-lurar med distorsionsfri ljudåtergivning med extremt hög upplösning, även vid maximala ljudtrycksnivåer. Värde: 5 990 kr.
 Läs mer: https://sv-se.sennheiser.com/ie-500-pro XSW-D Pedalboard Set -
 Användarvänligt, trådlöst one touch-ljudset som använder en digital överföring för att sömlöst länka ljudkällor. Med denna eleganta lösning kan du spela gitarr trådlöst och fortfarande använda ett pedalbord, samtidigt som en tillförlitlig anslutning upprätthålls. Värde: 3 265 kr
 Läs mer: https://sv-se.sennheiser.com/xsw-d-pedalboard-set Sennheiser e 835 
Dynamisk kardioidmikrofon - Avsedd för tal och sång. Genererar ett robust ljud som utmärkt klarar höga volymer på scenen. Avsedd för hemmainspelningar, semiprofessionella studior och liveapplikationer. Värde: 999 kr. 
Läs mer:https://sv-se.sennheiser.com/live-performance-microphone-vocal-stage-e-835. Totalt värde: 10 254 kr. 

Observera att vinnaren står för eventuell vinstskatt. Regler Välj fritt musikstil. Instrumentalt eller med sång Bidraget får vara max tre minuter långt Det måste vara eget material och inte en cover När du är klar skickar du ditt bidrag som en mp3- eller mp4-fil i ett personligt meddelande här på sajten till @Studio Röstning sätter igång i en egen tråd när bidragen är inskickade Förutom äran så blir det tre personer som kan vinna dessa fina musikprylar. 1:a-pristagaren får börja med att välja en produkt, 2:a-pristagaren får välja bland resterande, och vidare tills priserna är slut Du behöver inte föranmäla ditt intresse här i tråden

 Start: Nu direkt, den 10 juni 2021 Slut: 9 augusti 2021, kl 23.59 Röstning sker: 11 augusti - 17 augusti Vinnarna koras: 18 augusti Om röstningen Vid tävlingens slut öppnar röstningen i en egen tråd på Studio forum, och därefter kommer en jury bestående av @Andreas Hedberg, @Björn Olsberg och @Jon Rinneby att fördela lika många röster som det finns medlemsröster. Medlemmarna och juryn har alltså halva makten var. Slutresultatet presenteras i en egen vinnartråd i anslutning till Studiofestivalen. Stort tack till Sennheiser som bidrar med de fina vinsterna!
 5. Nu drar sommarens Studiofestival igång. Och i den 50:e upplagan! Temat är inte helt otippat Bästa sommarlåten 2021. Det enda som krävs för att medverka är att du är medlem på Studio.se. Fina priser från Sennheiser finns i potten.
 6. Hej! Helt rätt!👍 Det lades till tidigare idag!
 7. Hej! Kul att höra att ni gillar artikelserien. Del 3/3 kommer snart publiceras. Ja, artikeln publicerades ursprungligen i tidningen Studio som utkom 2013-05-28. Vi har nämnt det också längst ner i artikeln 🙂
 8. Yes, stort tack Linus!😀
 9. 5 downloads

  Ljudexempel i mp3- och wav-format som tillhör artikeln AmpliTube 5 – vägen för att lyfta ditt gitarrsound. Ljudklippen kommer från två låtar: Ljudfilen som heter "Amplitube 5 - 1. John Mayer-sound" är en grej jag skrev uttryckligen för denna artikeln och syftar till att illustrera rena gitarrer med influens från John Mayer vars sound är starkt efterfrågat på olika forum. Ljudfilen som heter "Amplitube 5 - 2. David Gilmour-sound" är en liten del av en låt jag hade sedan tidigare och där siktade jag på ett lead-sound som påminner om Dave Gilmours sound. "Amplitube 5 - gitarrkomp" och "Amplitube 5 - melodi" kommer från "Amplitube 5 - 1. John Mayer-sound" och Amplitube 5 - lead kommer från "Amplitube 5 - 2. David Gilmour-sound"
  Free
 10. Nej, precis! Vänta med att lägga ut låtarna på Spotify eller andra platser tills tävlingen är slut. Tack!:)
 11. Vi vill bara påminna om att deadline för inskickat låtbidrag för Bästa jullåt 2020 är idag, kl. 23:59. Skicka ditt bidrag som en mp3- eller mp4-fil i ett personligt meddelande till @Andreas Hedberg. Stort tack för de fina låtbidrag som hittills skickats in! Röstning sker i en ny tråd och mellan 25 dec - 4 jan. Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul & Gott nytt år!
 12. Största grattis till alla vinnarna! Och stort tack alla som var med i tävlingen – det var hög kvalité på bidragen. Vi håller nu redan på att planera för nästa Studiofestival, som vi förstås snart kommer återkomma om.
 13. Hej, Tack för feedback! Det var över ett år sedan någon postade något inlägg under just Cakewalk (eller Sonar som det stod), så vi kände att det var befogat att lägga det under "Övriga inspelningsprogram", men ser vi att intresset och därmed antal inlägg ökar, så vill vi naturligtvis lyfta fram det igen.
 14. Hej, Björn Olsberg och jag har tidigare berättat om en del av våra planer för Studio. Vi har nyligen gjort nya beskrivningar för alla forumavdelningar som nu är mycket mer passande, samt att vi lagt till nya avdelningar som "GarageBand" och idag även avdelningen "Distribution och marknadsföring". Som du kanske också uppmärksammat så har det fram till nyss varit dubbla radavstånd i lite äldre foruminlägg (något som har skett automatiskt vid en tidigare uppgradering för flera år sedan), det var närmare bestämt 778 854 inlägg med dubbla radavstånd, vilket gjorde inläggen lite svårlästa. Jag passar på att säga till dig som kanske inte vet: Ett tryck på "Enter" blir ett nytt stycke medan "Shift+Enter" blir en ny rad direkt under stycket – utan avstånd. Som alltid – välkommen att ge oss dina synpunkter och feedback på innehåll, nya funktioner och förbättringar. Bästa hälsningar, Andreas
×
×
 • Create New...