Jump to content
Annons

qwasdafyr

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

5 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Boxholm

Socialt

  • Skype
    lind-strom@hotmail.com
  1. Sjukt jävla bra, precis som alla andra dina produktioner!
  2. En fläkt är inget som helst problem alls att byta ut. Hur du menar med BIOS förstår jag inte riktigt?
  3. Jag har också en BOSS GT-10 som jag inte riktigt är nöjd med. Hur gör du när du pluggar in den? USB eller in i ljudkortet? Har du fått till några bra ljud med den? Exempel?
  4. Det var en av dom dummaste frågorna jag har stött på tror jag.
  5. Du kan använda guitar rig i cubase också?
  6. Du kan spela in på 3 separata spår också.
  7. Det klart det funkar att använda mixern men det känns onödigt att köpa en mixer om du egentligen inte behöver det. Jag hade satsat på ett ljudkort istället. Som jag sagt innan tycker jag att du borde kolla på ett Saffire Pro 14. (http://ordermusic.se/produkter/studio/ljudkort/firewire/saffire-pro-14) Med det kan du spela in på separata kanaler, du har gain, volymkontroll och hörlursutgång på fronten som jag har för mig att du har skrivit att du vill ha. Och det är väldigt lätt att förstå sig på mjukvaran osv. Jag upgraderade till det från en UX:1a och jag är hur nöjd som helst.
  8. Riktigt vass låt! Tycker att du har fått till guran jävligt bra på den sista inspelningen och sången är ju klockren. Mer sånt!
  9. Känner igen mig själv i den här tråden! Jag hade också en UX:1a och ville upgradera mig lite, mest för att kunna spela in på olika spår. Fick då tipset att köpa en Saffire Pro 14. (http://ordermusic.se/produkter/studio/ljudkort/focusrite/saffire-pro-14) Den passar mig perfekt, och det känns som att det skulle kunna vara något för dig också!
  10. Håller med om att gitarren tar väldigt mycket plats, testa att sänka den lite.
  11. Jag som trodde du hade ett par liggandes hemma och skräpa, haha. Trodde det här var min chans att få ett på monitorer billigt 😄
  12. Det var större skillnad än vad jag trodde det skulle vara faktiskt.
  13. Släng iväg ett PM till mig så kan jag ordna det åt dig!
×
×
  • Skapa ny...