Jump to content
Annons

barkley

Medlem
  • Antal inlägg

    246
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om barkley

  • Födelsedag 1963-11-03

Om mig

  1. Om inte annat har dom gjort en kulturgärning. En mig närstående tonåring har minskat intaget av electrohouse och ersatt det med 70-talsmusik. "Shit vad mycket bra musik det gjordes på 70talet..."
  2. Om man vill ha ett par riktigt prisvärda lurar kan jag rekommendera AKG K142HD. Köpte dom för ett par veckor sen för runt 90 USD. Otroligt detaljerad och ärlig ljudbild. Mycket bättre än mina gamla Sennheiser.
  3. Jag hade en klasskompis som begick självmord... Jag blir lika provocerad varje gång. Det finns familj, vänner och i Amys fall fans som kanske inte uppskattar och respekterar det hela..
  4. Håller med Jetblack och stratsvante. Amy Winehouse tar självmord. OK hon är ännu en självisk fegis. Hylla offren i Norge istället.
  5. Nej, jag kör ett Edirol-kort via USB som funkar
  6. Är inte en cajon per definition en plugg i sig, om man inte har ett riktigt trumset. Varför skulle man vilja ha en samplad cajon????
  7. Håller i princip med. Tycker det är oändligt mycket mer intressant lyssna till svenska texter. T ex Winnerbäck, Kent, Krunegård, Hellström, bob hund för att nämna några bra. Problemet är att det på nåt sätt känns bättre att sjunga på engelska. Man tar liksom på sig en kostym. Det kräver mer att sjunga på svenska helt klart.
  8. Lite empiriska observationer: Observation 1) Kids som växer upp med spelen Rockband och Guitar hero vill spela gitarr. Obesrvation 2) Möjligen kan man skönja att den akustiska guran har tagit lite marknad från elgitarren. Man hör väldigt mycket ungdomar som odlar en singer/songwriter-karriär. Observation 3) Friform-solon med ursprung i jazzen är tämligen ute i modern musik (undantaget vissa metal-nicher). Slutsats: Gitarren lever nog ett tag till, men i första hand som ackompanjemangsinstrument. /Dr. Barkley
  9. Du kan ju lägga in Peace & Love också som är Sveriegs största festival 😉
  10. Absolut - jag satt med i juryn! Man hade lite olika "ungdomsjurys" till det programmet. Minns att jag röstade hårt på Whitesnake, Sen gick jag ned till Pet Sounds och frågade om dom hade skivan. Expediten tittade surt på mig och sa att jag hade gått fel... Så jag köpte en Smiths-singel istället, vilket jag inte ångrar. Dom blev favoriter sen. Måste ha vart 84.
  11. barkley

    Göteborgssoundet

    Hoppas alla har sett intervjun med Björn Olsson http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmor...deoId=1.1478691 där får vi alla svar om göteborgs-soundet
  12. Hade kanske varit bättre att ha en preamp med hi-z ingång från början...
  13. Och som alltid...Peace and love i Borlänge.
  14. Menar vi "seriösa" covers? Annars kan man väl lätt bunta ihop alla coverband typ afterski och konstatera att deras versioner till 100% är sämre än originalen.
  15. barkley

    Ace Frehley

    Måste bara flika in att namnet uttalas Freyli och inte Freely som många svenskar säger. källa http://www.loc.gov/nls/other/sayhow.html#f
×
×
  • Skapa ny...