Jump to content

crillemannen

Medlem
 • Posts

  1,815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

crillemannen last won the day on December 13 2020

crillemannen had the most liked content!

Reputation

197 Utmärkt

2 Followers

About crillemannen

 • Birthday 03/17/1985

About me

Social

 • Skype
  crille_go@hotmail.com

Recent Profile Visitors

19,687 profile views
 1. Jag lyssnade på ditt klipp. Överlag så sjunger du ganska surt men då och då så glimmar du till och låter bra. Jag tycker ändå det finns något i din röst som går att bygga på. Som allt annat behöver man öva. Jag är ganska erfaren sångare och jag skulle rekommendera dig att jobba med någon sångpedagog. Just för att bygga en bra grund. Vill du inte det kan du i alla fall skaffa dig en liten lätt inspelningsrigg så du kan spela in dig själv ofta. Så kan du testa dig fram med rösten. Prestationsångest har jag varje gång jag spelar in sång och så är det nog för många. Man är aldrig nöjd. Men så är det nog bara. Man sjunger ju för det är kul och så länge det ger mer än vad det tar så ska man ju fortsätta. Bara kämpa på!
 2. Jag har varit medlem i 16år! Finns nog inget forum jag har varit medlem på så länge som fortfarande lever.
 3. Yes låter kanon. Du borde försöka få ihop ett sammarbete med någon som kan sjunga/topline. Ska det komma till en högre nivå så är det ju nice med sång! Du kan ju även försöka skicka till etablerade edm artister. Aja Jag har inte så mkt att tillföra mer än Att önska lycka till, kör hårt!
 4. Kan, kan jag väl. Men han frågade efter proffs! 🙈
 5. Thomas Plec? Jens bogren masterar ju också.
 6. Kontakter är allt. Har man inga kontakter då får man slita i år för att komma någonstans. Min bror är hyffsat framgångsrik med några 100milj plays. Han började först på epidemic och fick lite kontakter. De tyckte han var duktig och på så vis kom han i kontakt med andra mer framgångsrika låtskrivare. Sen har han bara kämpat på. Vi gillar ju att lyfta fram undantagen som blir kända över en natt. Men det är ju en på miljonen. Alla andra , även de som är talangfulla och duktiga får knega på. För att sen med en kombination av tur och ihopsamlad yrkesskicklighet kanske hitta rätt.
 7. Det låter som en rätt basic ackord runda. Har inte tid att sitta vid pianot nu. Men i början använder han endast ackord inom tonarten och inga konstigheter.
 8. Behandla ditt rum, spela in sång i kontrollrummet. Det är bästa lösningen.
 9. Jo lite så kändes det som. Lät givetvis bra och hade säkert kötp den om jag inte haft andra. Du borde koll in Plini. Det är den mest användbara för leads år cleans 🙂
 10. Nice! Testade Nolly också men kände inte den tillförde något i och med jag redan har typ 4-5 neural pluggar.
 11. Audio Mats i Kinnahult. Proffs och det kostar därefter... tror han är fullbokad i månader framöver dock. (Audiosupport.se) men skicka iväg ett mail och fråga
 12. De har riktigt bra blandning på olika sound. Plini är kanon, Fortin lika så. De borde väl kanske släppa något i stil med orange stärkare osv. Typ en post rock variant. Kommer säkert!
 13. njae... alltså jag tror det mer har att göra med produktionen val av trummor, bas osv. Jag tror nog jag skulle kunna få till något kanonbra i standard alt. drop D.
 14. Tack! Yes Neural är grymma. Det kanske fortfarande fattas något i cab simuleringen för att det ska "låta" 100% riktigt. Men de reagerar ju som en riktig stärkare. Plini och Fortin är en favorit för mig. Gojira hade ju några coola pedaler som kändes inspirerande 🙂 Ska nog släppa en collab med multitracks om någon vecka där jag bara använt Neural pluggar. Tycker resultatet blev kanon!
 15. Tjo, Jag testade precis Neurals senaste plugin Archetype Gojira. Slängde ihop ett demo spår så man kan höra hur den låter i mix. För övrigt så tycker jag Neural grejer är svinbra. Coola FX i Gojira så som Oktav pedal, pitch Bender och Fuzz. Ni som lirar gitarr borde definitivt testa!
×
×
 • Create New...