Jump to content

crillemannen

Medlem
 • Content Count

  1,888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

crillemannen last won the day on December 13 2020

crillemannen had the most liked content!

Community Reputation

196 Utmärkt

2 Followers

About crillemannen

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 03/17/1985

About me

Social

 • Skype
  crille_go@hotmail.com

Recent Profile Visitors

19,364 profile views
 1. Tjo, Jag spelade in en cover med super gitarristen James Phillips och den grymma sångaren Peter som sjunger i JD Miller. Det är bara tanka ner å köra. Det finns en direkt länk om ni klickar vidare på videon.
 2. Kan, kan jag väl. Men han frågade efter proffs! 🙈
 3. Thomas Plec? Jens bogren masterar ju också.
 4. Kontakter är allt. Har man inga kontakter då får man slita i år för att komma någonstans. Min bror är hyffsat framgångsrik med några 100milj plays. Han började först på epidemic och fick lite kontakter. De tyckte han var duktig och på så vis kom han i kontakt med andra mer framgångsrika låtskrivare. Sen har han bara kämpat på. Vi gillar ju att lyfta fram undantagen som blir kända över en natt. Men det är ju en på miljonen. Alla andra , även de som är talangfulla och duktiga får knega på. För att sen med en kombination av tur och ihopsamlad yrkesskicklighet kanske hitt
 5. Det låter som en rätt basic ackord runda. Har inte tid att sitta vid pianot nu. Men i början använder han endast ackord inom tonarten och inga konstigheter.
 6. Behandla ditt rum, spela in sång i kontrollrummet. Det är bästa lösningen.
 7. Jo lite så kändes det som. Lät givetvis bra och hade säkert kötp den om jag inte haft andra. Du borde koll in Plini. Det är den mest användbara för leads år cleans 🙂
 8. Nice! Testade Nolly också men kände inte den tillförde något i och med jag redan har typ 4-5 neural pluggar.
 9. Audio Mats i Kinnahult. Proffs och det kostar därefter... tror han är fullbokad i månader framöver dock. (Audiosupport.se) men skicka iväg ett mail och fråga
 10. De har riktigt bra blandning på olika sound. Plini är kanon, Fortin lika så. De borde väl kanske släppa något i stil med orange stärkare osv. Typ en post rock variant. Kommer säkert!
 11. njae... alltså jag tror det mer har att göra med produktionen val av trummor, bas osv. Jag tror nog jag skulle kunna få till något kanonbra i standard alt. drop D.
 12. Tack! Yes Neural är grymma. Det kanske fortfarande fattas något i cab simuleringen för att det ska "låta" 100% riktigt. Men de reagerar ju som en riktig stärkare. Plini och Fortin är en favorit för mig. Gojira hade ju några coola pedaler som kändes inspirerande 🙂 Ska nog släppa en collab med multitracks om någon vecka där jag bara använt Neural pluggar. Tycker resultatet blev kanon!
 13. Tjo, Jag testade precis Neurals senaste plugin Archetype Gojira. Slängde ihop ett demo spår så man kan höra hur den låter i mix. För övrigt så tycker jag Neural grejer är svinbra. Coola FX i Gojira så som Oktav pedal, pitch Bender och Fuzz. Ni som lirar gitarr borde definitivt testa!
 14. ga2a för mig! Visst hände det lite men jag hade som sagt stört mig på gitarrerna och vips försvann det genom att köra comp2a igenom. Jag håller på med test två och comp3a gillar jag på det mesta. Väldigt användbar. Hade kunnat tänka mig 1176--> Comp3a --> CL1b på t.ex sång. Lite kompression på varje för ett jämn å fin sång 🙂 comp2a är go för färgningen men jag gillar nog inte kompression så värst mkt. Sen om det handlar om La2a rent generellt eller bara just om GoldenAges version kan jag tyvärr inte säga!
 15. Tjo, Jag håller på att testa GAP Comp2a och Comp3a. Först ut är distade gitarrer. Jag håller på med en låt där jag använder ampsims. Och jag tycker verkligen de låter bra i dagens läge men det är fortfarande något som stör mig i midden. Så jag tänkte testa om man kunde få lite mer "analog" känlsa genom att köra det igenom Comp2a och Comp3a. Rör och trafos brukar ju hjälpa 🙂 Ska göra ett avsnitt till med sång, bas och acke gitarr!
×
×
 • Create New...