Jump to content
Annons

qwasdafyr

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av qwasdafyr

  1. Sjukt jävla bra, precis som alla andra dina produktioner!
  2. En fläkt är inget som helst problem alls att byta ut. Hur du menar med BIOS förstår jag inte riktigt?
  3. Jag har också en BOSS GT-10 som jag inte riktigt är nöjd med. Hur gör du när du pluggar in den? USB eller in i ljudkortet? Har du fått till några bra ljud med den? Exempel?
  4. Det var en av dom dummaste frågorna jag har stött på tror jag.
  5. Du kan använda guitar rig i cubase också?
  6. Du kan spela in på 3 separata spår också.
  7. Det klart det funkar att använda mixern men det känns onödigt att köpa en mixer om du egentligen inte behöver det. Jag hade satsat på ett ljudkort istället. Som jag sagt innan tycker jag att du borde kolla på ett Saffire Pro 14. (http://ordermusic.se/produkter/studio/ljudkort/firewire/saffire-pro-14) Med det kan du spela in på separata kanaler, du har gain, volymkontroll och hörlursutgång på fronten som jag har för mig att du har skrivit att du vill ha. Och det är väldigt lätt att förstå sig på mjukvaran osv. Jag upgraderade till det från en UX:1a och jag är hur nöjd som helst.
  8. Riktigt vass låt! Tycker att du har fått till guran jävligt bra på den sista inspelningen och sången är ju klockren. Mer sånt!
  9. Känner igen mig själv i den här tråden! Jag hade också en UX:1a och ville upgradera mig lite, mest för att kunna spela in på olika spår. Fick då tipset att köpa en Saffire Pro 14. (http://ordermusic.se/produkter/studio/ljudkort/focusrite/saffire-pro-14) Den passar mig perfekt, och det känns som att det skulle kunna vara något för dig också!
  10. Håller med om att gitarren tar väldigt mycket plats, testa att sänka den lite.
  11. Jag som trodde du hade ett par liggandes hemma och skräpa, haha. Trodde det här var min chans att få ett på monitorer billigt 😄
  12. Det var större skillnad än vad jag trodde det skulle vara faktiskt.
  13. Släng iväg ett PM till mig så kan jag ordna det åt dig!
  14. Ja jag ska kika runt lite, men jag tyckte att det där såg bra ut. Trummor är inte aktuellt just nu.
  15. Okej, Tackar ! Det ser ju riktigt bra ut, perfekt om det är lätt att förstå sig på, för jag har ju inte det största huvudet inom sånt här 🙂
  16. Tjenare. Har en fråga angående http://www.thomann.de/se/alesis_multimix_8_usb_fx.htm Kommer jag få separata kanaler i datorn? Exempel: Jag spelar in sång och gitarr samtidigt,kommer jag då ha det på varsin kanal i datorn?
  17. Du skulle inte kunna ladda upp ? Har en likadan mick själv och blir inte riktigt nöjd när jag spelar in, vill höra hur du får det att låta.
  18. För mej känns de som att du egentligen inte vill lära dej spela nåt instrument utan att du vill på så kort tid som möjligt kunna "fuska" dej fram och spela in lite olika låtar och få det att låta så bra som möjligt just då. Det kommer inte fungera,Satsa på att lära dej ett instrument först.När du spelat ett tag och fått in känslan och örat för musiken kommer du lättare kunna lära dej ett nytt instrument. Hade jag varit du hade jag satsat på att lära mej spela gitarr först, traggla ackord fram och tillbaka efter ett tag kan du spela enkla låtar sen fortsätter du så.Om ett år lovar jag dej att du kommer kunna spela Lars Winnerbäck hur lätt som helst och att du även har börjat att kunna spela lite piano. Men fuska dej inte fram , gå den långa vägen så blir det mycket bättre.
  19. qwasdafyr

    Köp av pickups

    Tjena. Jag är ute efter nya pickups till min Tanglewood les paul kopia. Det jag kommer spela är Metal, (Lamb of God , Hatebreed , Hatesphere) Kan inte alls mycket om sånt här så alla tips tas emot! /Andreas
  20. qwasdafyr

    Duger min dator?

    Vad ska du med ett ljudkort till om du ska köpa en USB mick ? En USB mick kopplar man väl bara rakt in i USB porten?
  21. Jag har haft 2 st operativsystem men då vare de win7 och XP, installerade bara på olika diskar. Varje gång du startar datorn får du välja vilket OS du vill boota.
  22. Okej, Har ju redan betällt en SM57a, och såg att X1 fans på musikbörsen så det kan nog mycket väl bli den. Tack !
×
×
  • Skapa ny...