Jump to content

Steven Persson

Medlem
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

2 Followers

About Steven Persson

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sundsvall

My music online

Recent Profile Visitors

8,649 profile views
 1. Finns kvar fortfarande. Nu sänkt till 7000 kr!
 2. Ett 6-strängat metal-monster och en fruktansvärt bra gitarr. Är nästintill repfri (en liten repa på baksidan av kroppen - man märker den knappt) och endast använd i min studio. Denna gitarr är Ola Englunds signaturgitarr från Washburn innan han drog igång Solar Guitars. Motsvarande gitarr hos Solar Guitars är deras A1.6C-modell så den här är näst intill identisk med den specifikationsmässigt. Utrustad med Evertune. Kort och gott innebär det att gitarren på ett 100%-igt mekaniskt vis på håller gitarren stämd oavsett temperatur, hur hårt du spelar, o.s.v - och ja, du kan benda strängen
 3. Annars kan du även spana in Outputs Platform-bord. Ska själv skaffa ett sådant framöver tänkte jag. Output Platform
 4. Tror helt sonika att jag sätter delayet på själva spåret och kör i Low Latency Mode (det verkar inte inaktivera pluggar som ligger på spåret). Det verkar funka fint!
 5. Jag kör en Line 6 Helix via USB rätt in i datorn och använder den som ljudkort i Logic Pro X. Jag använder inga tidsbaserade effekter (Delay och reverb) i Helixen utan kör dessa i Logic via sends till BUS-spår (eftersom jag vill ha kontroll för att kunna EQ:a, komprimera, etc dessa från situation till situation). Detta skapar dock problem när jag efter ett tag har dragit på lite pluggar på olika spår i mitt projekt och jag får latency problem när jag ska spela in - detta eftersom jag kör med software monintoring på för att kunna höra effekterna i Logic Som det är nu så är min routing så h
 6. Borde inte vara några problem! Oftast märker man om någon lödning lossnat eller nått. Dings, skrap och repor hör till livstiden 😉
 7. Alright! Det var aldrig på tal om att fixa en nya NAS och köra vidare med diskarna som satt i Seagaten (förutsatt att filsystemet är densamma)?
 8. Ja, jag har också gått den vägen. Köpte nyss en WD 1TB SSD för att ersätta en gammal snurra som dessutom blev för liten. Men skulle vilja ha något mer och rejälare som man kan köra i RAID 5 eller nått för högre säkerhet.
 9. Oi! Jag går i NAS/DAS-tankar men känner att jag inte riktigt får grepp om det. Just nu består min lilla studio av en gammal, stor tegelsten till extern hårddisk där jag huserar alla projekt, Superior 3.0-samplingar m.m (WD MyStudio 1TB HDD FireWire från 2008). Jag känner att det är läge att byta ut den nu. Använder Google Drive som backup till denna externa disk där jag manuellt flyttar över mina projekt, slaskar, etc. Känns också onödigt tidskrävande (och att man ska komma ihåg det!). Jag är sugen på en NAS eller DAS-lösning som har multipla diskar i RAID så att man kan byta ut en d
 10. 12-strängad dreadnought gitarr i grymt skick. Är cirka 6 år gammal men har endast spelats ett dussintal gånger och legat i caset mesta av tiden i min studio. Den har ett inbyggt Godin Q1T system med mickar, EQ och stämapparat. Topp i cederträ, bak i körsbär, hals i lönn och rosewood greppbräda. Handbyggd i Kanada. Säljes eftersom jag uppenbarligen aldrig spelar på den. Strängarna behöver bytas av åldersskäl samt då två strängar är av. Kan skickas med hard case via Blocket-paketet. 6500 kr inklusive frakt.
 11. 2-kanalig hum supressor. Endast testats i syfte för att se om det löste mitt problem men det gjorde den inte så den har i princip aldrig använts. Ligger i ordiginalförpackning. Finns i Sundsvall. 100 kr.
 12. Inköpt någon gång 2010 och har enbart bott i min hemmastudio. Kropp i al, hals i lönn och två feta, aktiva humbuckers kopplade till 3-bandig EQ, en volymratt och en ratt för att ställa balansen mellan de två pickuperna. Säljes med hardcase. Finns I centrala Sundsvall. 2500 kr.
×
×
 • Create New...