Jump to content

Steven Persson

Medlem
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

2 Followers

About Steven Persson

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sundsvall

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.soundcloud.com/azzopardi
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

8,371 profile views
 1. 2-kanalig hum supressor. Endast testats i syfte för att se om det löste mitt problem men det gjorde den inte så den har i princip aldrig använts. Ligger i ordiginalförpackning. Finns i Sundsvall. 100 kr.
 2. Inköpt någon gång 2010 och har enbart bott i min hemmastudio. Kropp i al, hals i lönn och två feta, aktiva humbuckers kopplade till 3-bandig EQ, en volymratt och en ratt för att ställa balansen mellan de två pickuperna. Säljes med hardcase. Finns I centrala Sundsvall. 2500 kr.
 3. Grymt USB.2.0-ljudkort med 2 ingångar och 4 utgångar som endast har testkörts - d.v.s i praktiken aldrig använts. Kortet är grymt smidigt och känt för att ha riktigt bra ljud och omvandlare. Säljes med originalförpackning och alla kablar. Inkluderar även en USB-mini -> Lightning-kabel så att man kan koppla in sin telefon eller surfplatta. Pris: 3500 kr. Finns i Sundsvall.
 4. Trevligt! Fan vad nice! Är du officiell artist hos dom? Jag bor i krokarna kring Sundsvall. Det är inte aktuellt nå Evertune (eller musikprylar överhuvudtaget) eftersom jag precis köp en ny lya som behöver ha sina pengar strödda över sig. Men framgent: vad skulle en Evertune-fräsning kosta om du gjorde det? Precis som @Die Hard nämnde så var priset jag fick enkom installationen, så priset för själva stallet tillkommer vilket att gjorde att det inte blev så jävla fördelaktigt ändå.
 5. Exempel: Fender Player Series Stratocaster i färgen Polar White. Hos Evertune kostar den 1039 dollar vilket är ungefär 9 600 kr. Då tillkommer då också frakt och tull på ett gängse tusen kronor på det. https://www.evertune.com/shop/guitars/FENDER/player_series_STRATOCASTER_polar_white.php Samma gurka på Muziker.se kostar 5 669 kr med fri frakt. Addera då cirkus 3 500 kr i Evertune-installation så har du en likadan gitarr för bra mycket mindre pengar. https://www.muziker.se/fender-player-series-stratocaster-mn-polar-white?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHUVcgNG6w8s7z_yo0H-fWQdpLTwlzi00ytlG3z0Exo0ygmAYIgttEaAhqMEALw_wcB M.a.o - skillnad på tusentals kronor!
 6. Slog en signal nu. Anders sa att det brukar landa på runt 3500 kr för jobbet + strängar och sånt. Tåls ju att funderas på...!
 7. Okej, finemang! Då ska jag slå en signal till honom! Tanken var ju att försöka komma ner några tusenlappar genom att slippa beställa gitarrerna från Evertune-shoppen och på så sätt behöva tulla in gitarrerna. Köpte en American Standard Stratocaster från Evertune och den blev ju lite halvdyr p.g.a tullavgiften och fraktkostnaden... Har en Washburn Parallaxe 6 Ola Englund sig. med Evertune också och det är en fördjävla bra gitarr. Hoppas Solar är lika bra - lite sugen på en sådan också så småningom. Jag kan fan inte leva rent gitarrmusikaliskt utan Evertune ?
 8. Hallå hallå! Någon som kan tipsa mig om någon här i landet som installerar Evertune-stall på gitarrer och dessutom har möjlighet att skicka gitarren?
 9. Well...nu har det blivit så här att jag kommer köra storslam! Efter ett par veckors klurande så kommer jag skaffa 2st Washburn Parallaxe - en 6 strängad och en 7 strängad. Jag provlirade på musikaffären här i stan och fattade tycke! På sikt kommer en Fender Strata att införskaffas också och då känner jag nog att paletten är heltäckande för vad jag tycker om att lira.
 10. Njaaa..kanske! Jag tror inte det någon ESP Ltd MH1000 i alla fall för jag fixar inte XL-frets.....Jag lirar hårt med vänster handen så det kommer bli pannaka med sånt (nej....jag orkar inte lära om mig) Jag håller på att scoutar runt fortfarande så det blir nog inget beslut ännu
 11. Fick svar av Jerico Guitars idag: "its a Thin C, so its not as thin as a wizard neck, but its not as fat as say, an LP or something like that. PRS has a Pattern Thin, its very similar to this."
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.