Jump to content

laxlaxlax

Medlem
 • Content Count

  2,257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

laxlaxlax last won the day on May 14 2011

laxlaxlax had the most liked content!

Community Reputation

122 Utmärkt

About laxlaxlax

 • Rank

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte
 1. Tjenare tjenare! Verkar som att det inte händer lika mycket på forumet som förr?
 2. Återge vad jag minns. Wellness!! Tack man! Här var versionen jag lyssnade på: Då återstår nr 1. Tack alla ni som lyssnar och klurar. Det är guld av er.
 3. Låt nummer två låter exakt som den här i årsmässig stil, tempo, arrangemang och instrumentering: ( Fast den jag letar efter är instrumentell )
 4. Minns att jag och rabieshund åt glass som jag blev magsjuk av och sen gick vi till en skybar där ett gäng slöt upp. Var det inte typ tio år sedan?
 5. Observera att jag själv inte har svaret. Det är låtar från ett kasettband från min barndom jag letat efter i 20 år.
 6. https://soundcloud.com/bondensorkester/pianoboogie-1 https://soundcloud.com/bondensorkester/lesson-number-one bjuder på gratis osynlig kaffe till den som kan lista ut vilka låtarna är. Tror det är tidigt sextiotal. Båda är vad jag kallar pianoboogie. Har fått för mig att den andra låten heter något i stil med lesson number one.
 7. 148 downloads

  morsan städar, det gör hon bara när hon är rädd och farsan är inte hemma han stack nånstans igår kväll så jag höjjer upp musiken för att känna nåt som känns och morsan städar, nu gör hon det ige
 8. Hej! Tjejjen kom hem och visade bilden på sin nya klass. "Vad heter han där?" sa jag och pekade på en kille. Hon svarade och jag sa "hälsa från laxlaxlax". Det var dingbats! Vilket sammanträffande..
 9. Hej! Go låt. Känner för att bjuda upp en kvinna, dricka öl och svänga i takt! Undrar om du har lineat din kompgitarr in i ljudkortet? Tycker mig höra det. Jag tycker det 9/ av 10 gånger blir bättre ljud om man mickar upp guran istället. Och för att återcitera Claes här på forumet så blir det ofta bra att ta en mikrofon som pekar ner på tolfte bandet uppifrån. Go falsettskrik du har förresten v id 04:26. Ha det! Lax
 10. Skön låt och jäkligt kompetent, gött slejnard!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.