Jump to content

laxlaxlax

Medlem
 • Posts

  2,145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

laxlaxlax last won the day on May 14 2011

laxlaxlax had the most liked content!

Reputation

122 Utmärkt

About me

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

22,022 profile views
 1. Återge vad jag minns. Wellness!! Tack man! Här var versionen jag lyssnade på: Då återstår nr 1. Tack alla ni som lyssnar och klurar. Det är guld av er.
 2. Låt nummer två låter exakt som den här i årsmässig stil, tempo, arrangemang och instrumentering: ( Fast den jag letar efter är instrumentell )
 3. Minns att jag och rabieshund åt glass som jag blev magsjuk av och sen gick vi till en skybar där ett gäng slöt upp. Var det inte typ tio år sedan?
 4. Observera att jag själv inte har svaret. Det är låtar från ett kasettband från min barndom jag letat efter i 20 år.
 5. https://soundcloud.com/bondensorkester/pianoboogie-1 https://soundcloud.com/bondensorkester/lesson-number-one bjuder på gratis osynlig kaffe till den som kan lista ut vilka låtarna är. Tror det är tidigt sextiotal. Båda är vad jag kallar pianoboogie. Har fått för mig att den andra låten heter något i stil med lesson number one.
 6. Skön låt och jäkligt kompetent, gött slejnard!
 7. Ikväll ska jag ha spelning och nyss bestämde sig min akustiska bjarton för att börja glappa i utgången.. Jag ska göra en quickfix och dra en kabel mellan micken och utgången, utan att ansluta volym- eller tonpott. Nu till frågan. Vilken kabel? Jag har provat att ta en bit vanlig gitarrkabel, från pol 1 och 2 på gitarrmicken till vänster och höger på jacket. (se bild) Sen provade jag hur det lät innan jag kopplade in allting i gitarren. Det brusade men signalen gick igenom. Några kommentarer om att få ner bruset? Borde jag ta en bit mickkabel? Har den bättre skärm? Har jag kopplat fel? Blir det mer brus för att jag inte kopplat in ton- och volymkontroll? Tacksam för hjälp! Obs det ska bli en fin lödning sen.. det här är bara prov. Innan nån sätter kaffet i halsen. 🙂
 8. Rolig tanke Signia! Har inte hört det på länge.
 9. Och om det var rätt ord för honom men fel för någon annan? Med samma ursprung, utan makt att påverka?
 10. Det är klart det gör. Du får ju ha lite känsla, man..
 11. Det vi skriver riktar sig mot en långt större massa människor än vi kan föreställa oss. Jag pratar om det här med mina elever ibland. De kan säga "min telefon är bög, den här pennan är bög. Ingen rast? Fan va bögigt. " vad de egentligen menar är att bög = dåligt. Vad de som är homo då får lära sig är: jag = dålig. Så varför vara pk? För att innebörden i ordet bög eller homo bara borde betyda = vara attraherad av någon av samma kön. Vi vill ju att folk ska vara sig själva utan att känna sig sämre. Det är väl ingen stor grej men lite smidigare att inte trampa på de där tårna, för de kan vara ömma på grund av den kultur vi vuxit upp i. Ah, intressant. Berätta gärna mer!
 12. Det där kommer du ingen vart med. Prylnörd har ingen värdeladdning i sammanhanget. Bög har. Bevisar du motsatsen är du duktig. Det finns en nivå i prylar jag måste ha för att njuta av den här hobbyn. Latency pajjar t ex allt för mig. Utöver det så tillhör jag procenten här som inte bryr sig om glansen på orden utan vad meningen säger. Och även om jag skulle vilja ha båda är det långt ovanför min horisont.
 13. Tråkigt 🙁 Kör med att köparen betalar frakten i fortsättningen.
 14. Thanks man! Gjorde som du beskrev och allt funkar. Go känsla, tack för hjälpen Robert!
×
×
 • Create New...