Jump to content

Zakyath

Medlem
 • Content Count

  1,645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Zakyath last won the day on July 14 2019

Zakyath had the most liked content!

Community Reputation

316 Utmärkt

About Zakyath

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 12/20/1992

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

17,493 profile views
 1. Jag tror det beror på vad beställaren vill ha. En låt för göteborgare ska såklart handla om det som är intimt och unikt för Göteborg. Är den för icke-Göteborgare kanske det kan vara klokt att lägga fokus på det lyssnarna känner till. Man ska nog inte överskatta folks nyfikenhet på Göteborg..
 2. Om man gör toast med bananskivor på, åker man direkt till helvetet då, utan vidare gudomlig bedömning?
 3. I en tävling där låten ska beröra ett ämne är såklart texten superviktig. I övrigt lyssnar man ju på de element som finns varefter de presenteras och hur. I en låt är en melodi framträdande, i en annan är ett groove framträdande. I en acapella är det svårt att inte lyssna på orden.
 4. Snyggt! Jag hade lagt gitarrfillen i versen mellan sångraderna istället för samtidigt Hade också kört med torrare trummor och lägre rideklocka i refrängen Mer samspel mellan trummor och gitarr precis i slutet av refrängen när trummorna drar ett fill och gitarren ett riff Lite ooh och aah-körer i vers 2 och stämmor i refrängen också så är det ju en hit 😎
 5. Flera låtar med växlande partier. Tidsmärk erat bästa solo!
 6. Här ligger vi fortfarande på stranden. Förvisso med halsduk.
 7. Snyggt lirat med rytmiken!
 8. Hehe så blir det ibland vore ju trist om man bara skrev hit på hit och inte behövde slita lite
 9. har varit å postat på storforat men mer viktigt, vad har hänt med alla goa smileys?
 10. Lämna en länk till er bästa gitarrsolon! VI gitarrister får alldeles för lite uppskattning och uppmärksamhet, eller hur? Som TS ser jag till att börja, solot börjar vi 3.10 https://open.spotify.com/track/7fo3y8N8WF3rzM5Ot4EuQ5 eller..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.