Jump to content

Zakyath

Medlem
 • Content Count

  1,645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Zakyath last won the day on July 14 2019

Zakyath had the most liked content!

Community Reputation

316 Utmärkt

5 Followers

About Zakyath

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 12/20/1992

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

17,792 profile views
 1. Jag tror det beror på vad beställaren vill ha. En låt för göteborgare ska såklart handla om det som är intimt och unikt för Göteborg. Är den för icke-Göteborgare kanske det kan vara klokt att lägga fokus på det lyssnarna känner till. Man ska nog inte överskatta folks nyfikenhet på Göteborg.. 😉
 2. I en tävling där låten ska beröra ett ämne är såklart texten superviktig. I övrigt lyssnar man ju på de element som finns varefter de presenteras och hur. I en låt är en melodi framträdande, i en annan är ett groove framträdande. I en acapella är det svårt att inte lyssna på orden.
 3. Snyggt! Jag hade lagt gitarrfillen i versen mellan sångraderna istället för samtidigt Hade också kört med torrare trummor och lägre rideklocka i refrängen Mer samspel mellan trummor och gitarr precis i slutet av refrängen när trummorna drar ett fill och gitarren ett riff Lite ooh och aah-körer i vers 2 och stämmor i refrängen också så är det ju en hit 😎
 4. Flera låtar med växlande partier. Tidsmärk erat bästa solo!
 5. Lämna en länk till er bästa gitarrsolon! VI gitarrister får alldeles för lite uppskattning och uppmärksamhet, eller hur? Som TS ser jag till att börja, solot börjar vi 3.10 https://open.spotify.com/track/7fo3y8N8WF3rzM5Ot4EuQ5 eller..
 6. Haha, ja nu när du säger det... TS kan ju testa båda alternativen, tror 3/4 passar genren bättre personligen.
 7. Ställ in metronomen på 3/4 från breaket så blir det bra
 8. Tack för kommentaren och lyssningen! Resterande låtar ligger också på youtube om du skulle vilja höra mer.
 9. Hej allihopa, Vi släppte vårt debutalbum för några månader sen. 70-talsinfluerad rock på svenska, mixad av yllet här på forumet. Gå gärna in och lyssa och kommentera åsikter här om ni vill!
×
×
 • Create New...