Jump to content

Flizzaff

Medlem
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Flizzaff

 • Rank
  Med i gänget
 1. Någon därute som vet årsmodellen på denna Hagström, Viking tror jag den heter. Serienumret är : 53 055105 Tyvärr så lyckas jag inte lägga in en bild på gitarren.
 2. Sångare sökes som kan sjunga pop, rock, soul o bluesaktigt. Vi är trummis och basist som mest spelat sextio och sjuttiotals-musik. Ej hårdrock. Vi är i 45+ åldern. God rep-vana och förmåga är önskvärd. Vana att spela covers eller eget. Replokaler finns och vi kan lätt på kort varsel repa och provjamma ett snäpp norr om Örebro. Utrustning finns.
 3. Bra gitarrist sökes som kan spela pop, rock, soul o bluesaktigt. Vi är trummis och basist som mest spelat sextio och sjuttiotals-musik. Ej hårdrock. Vi är i 45+ åldern. God rep-vana och förmåga är önskvärd. Vana att spela covers eller eget. Replokaler finns och vi kan lätt på kort varsel repa och provjamma ett snäpp norr om Örebro. Tag med gitarr endast.
 4. Jag ska ut och spela svenska visor. Ett sjok av engelskspråkiga låtar kommer nog in i repertoaren också. Jag sjunger och spelar nylonsträngad gitarr. Har du en god vistradition i botten av ditt musicerande så är det ett plus. Själv kommer jag ur bluesen och rocken så en nyanserad sådan basist kan också passa. I vår ska jag börja spela i stockholms skärgård och restauranger; för övrigt de passande ställen man kan spela på. Sök "Menuett på Haga" på My Space och klicka på "Videos" sen kan du klicka fram låt-listan och sök Flizzaff på You Tube så ser du vad jag sysslar med. Jag spelar "live" som det låter om mig i dags dato (På My Space försöker jag "hålla rent" bland låt-valet och versionerna. På You Tube är det mer brokigt). Ber om ursäkt: Trodde ej att bilderna laddades upp så det blev lite rörigt och många bilder.
 5. Tack ! Man borde skapa en sajt & forum för endast sådana musiker, men det är kanske svårt.
 6. Det är lätt att hitta pop & rockmusiker men jag söker kontrabas (med stråke), cello, tvärflöjt och så vidare. Kan ni upplysa mig om det finns någon musikerförmedling för sådana musiker ? Skulle någon passande musiker se detta så söker jag i Strängnäs-regionen. Notbunden eller inte spelar ingen roll.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.