Jump to content
Annons

Flizzaff

Medlem
  • Antal inlägg

    558
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    18

Dagen då Flizzaff senast vann var 13 februari

Flizzaff hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

108 Utmärkt

1 följare

Senaste profilbesökare

3 749 profilvisningar
  1. Mixen är bra i mina öron. Du spelar kanon! (oftast som vanligt). Tycker inte sången hänger med riktigt; om det är ljudet eller något annat vet jag ej. Svår betygsättning, men jag förklarar: 5:a för kompet och trea för sången. (av 5 möjliga) Svårt att sätta fingret på, men sången kanske tycks lite fram-jammad och kanske behöver lite mer jobb bakom sig? Du kanske ska försöka en annan sångstil för det är lite typisk "Henric Svensson-sång" som liknar din vanliga stil. Jag gillar låten!
  2. Jag däremot gillar den tydliga sången. Jag begriper inget fel med beatet. Jag tycker att det luktar 5 av 5 i betyget för hela låten.
  3. Ja det är lite stor skilnad mellan sång och gitarr; ungefär som om det är inspelat i olika rum.
  4. Generation X: Stämningsfull och skön; särskilt introt. Clock is ticking: Intetsägande i mina öron. Saknar sång. Water taxi: Ett bra grundkomp men i stor avsaknad av sång. Bumblebee song: Bra grund. Forever (or my guitar song): Bra grund. Bra grunder till mer kompletterade låtar. Låtarna håller inte som rent ut instrumentala; sång saknas genomgående. Det skulle vara intressant att du kom igen här med "sångutvecklade" alster.
  5. Jo det är en bra grogrund för en låt med sång, som nu saknas. Jag stör mig på den där "flapprande" gitarren (eller vad det är) i början av låten och ljudet i min laptop är inte det bästa. Utveckla låten med sång, vet jag, och kom igen. Det vore intressant att höra en fortsättning på "projektet."
  6. Jag hörde fel under lyssning och tyckte först att du sjöng "himlen är tänd" vilket lät bra, men sen förstod jag att det var titeln du sjöng. En trallig och svängig truddelutt. Du spelar superbt som vanligt. Allt här jag lyssnat på så pendlar det mellan fyror och femmor (av fem möjliga i betyget).
  7. Jag tycker att kompet och det ljusa "riffet?" kolliderar lite. Det kanske går att lägga en simplare grund i kompet då det ljusa riffet kommer. Men detta låter som en bra grogrund till en tung låt.
  8. Det är lite skramligt i min laptop men det är en bra låt som borgar för en fyra av fem i betyget. Minus för ljudet och det är en väldigt skön stämning i låten.
  9. Jag föredrar ju som vanligt ett "varmare" ljud. Det låter lite kylslaget. Du kommer som vanligt med din sammetslena sångstil som är väldigt bra. Jag har inga större invändningar, se ovan. Jag vill sätta en femma av fem i betyget för denna insats.
  10. Ja pianot är lite påträngande i ljudet annars allt bra!
  11. Förmodligen reverbet och jag har föga aning om vad "rum tro" är.
  12. Jo det låter konstigt mellan sången och kompet; annars ett bra ljud t.ex i sångspåret. Vore kul att höra en komplett version.
×
×
  • Skapa ny...