Jump to content
Annons

Flizzaff

Medlem
 • Posts

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Flizzaff last won the day on February 13

Flizzaff had the most liked content!

Reputation

102 Utmärkt

Recent Profile Visitors

3,633 profile views
 1. Radio-skval-musik. Jag sätter en femma av fem i betyget.
 2. Det är mycket och lite rörigt utan att vara fel (i min smak) och låten är "storstadsbuller" utan att mena något negativt.Jag har alltjämt en femma att komma med.
 3. Det "Kentar" som vanligt. Mixen har jag inget att invända emot; verkar genomarbetat. Låter väldigt bra. en femma av fem i betyget.
 4. "Eurytmicssynt" från 1982, associerar jag till. Det första är för mig för stressigt. Allt låter outvecklat men det verkar som du kan spela. Kom igen med mer utvecklade låtar. Detta här ger jag en trea av fem i betyget. Kom igen! Det vore intressant att höra mer från dig. Erinrar mig då jag läste ditt igen att det kanske inte är du som spelar men...
 5. Bra grejjer. Det är olikt U2's version. Def leppard vet jag inte mycket om. Jag vill höra trummorna mer. Det är det enda jag har emot mixen. Jag vet ej hur mycket du snott av Def Leppard men du kan ju lätt tillskriva dig en egen låt av detta som du gjort. Jag friktionsfritt ger dig en 4/5 i betyget för denna låt.
 6. jag gillar låten som en trea av fem i betyget.
 7. Jag gillar inte reverbet, det låter iskallt. Det hörs att du kan sjunga & spela . Låten tycker jag borgar för en trea av fem i betyget.
 8. Nja, jag hör inte texten; kanske om jag sätter på mig hörlurar. Jag föredrar riktig sång. Den kan ej mäta sig med Madame Zelda som jag klassar som en hit; jag är nog bortskämd med den. Bluff och fake får en trea i betyget och Madame zelda har som vanligt en stark femma av fem möjliga.
 9. Det låter bra men synth-fiolen(eller cellon) låter lite primitiv ibland. Du kanske skulle välja fler toner i bland. Bortsett från "fiolen" så har låten en femma i betyget men landar på en fyra av fem möjliga.
 10. Skicka in en annan låt. Du har bättre låtar än denna.
 11. Ja upp med sångvolymen. Till det kompet förväntar jag mig en skrikigare sång. Detta låter lite Lou Reed. Lite bra punklåt är detta. Något kort. Känns som ett smakprov. En stark fyra för det tajta kompet och trea för den för softa sången. 4 & 3 av 5 möjliga.
 12. Jag gillar det "torra" ljudet som inte låter som att du spelar i en kall betongtunnel. Det finns mycket "kall tunnel" här på forumet. Kanske lite "billig" dist. i gitarrsolot; låter lite amatörmässigt. Skön sång och melodi. Jag sätter en hel femma av fem i betyget. Bra!
×
×
 • Create New...