Jump to content
Annons

danielssondesign

Medlem
  • Antal inlägg

    196
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av danielssondesign

  1. Ja, då var det snart nytt år! Varje år har vi som tradition att skapa en så kallad "nyårslåt". En dansgolvs-fokuserad låt speciellt tillägnad Nyårsaftonen, där ledorden är torra rim, en töntigt catchig refräng och varierad sångkvalité. Utifrån dessa kriterier använder vi våra gemensamma kunskaper och talanger för att skriva och producera den "perfekta poplåten", med syftet att sprida glädje till alla!! Gilla, dela, twittra, tuba, posta, spotifya, tanka och gör så mycket du kan för att sprida den. Så hissa eller dissa... Sjukt kul hade vi i år igen iaf! GOTT NYTT ÅR PÅ ER! 😄 "ARNE OCH FOLKET - BÄVÅR (NYÅR 2014)" På YOUTUBE: På SPOTIFY: http://open.spotify.com/track/1p57MfiY5VdVlDH... EDIT: Feber.se hjälper till på traven, haha: http://feber.se/video/art/290291/arne_och_folket_nskar_gott_nyt/
  2. Har fått tag på en begagnad KRK 10s sub för en bra peng, men den går inte att starta. Lampan i KRK loggan på baksidan ska normalt lysa när man startar den, men det gör den såklart inte. Jag har bytat säkring, men ingenting händer. Alla switchar är i rätt position (volt, jord..) Har verkligen gått igenom "alla" manualer och testat olika lösningar. Ingenting fungerar. Finns det någon som har koll på detta? Finns det fler säkringar på insidan som kan ha gått?
  3. Jag kan också ge svar angående One.com. Jag har 6 domäner på One varav 1 drar speciellt väldigt mycket trafik. Domänen är Kobojsarna.se På den domänen finns där så mycket musik/film att jag inte kan räkna dem alla. Det skickas/tas emot väldigt mycket filer på just den FTP'n. Den blev nedstängd 1 gång pga hög belastning, men då laddades en mp3 på ca 7MB ner över 35.000 gånger på ett par dagar. Jag kontaktade One och förklarade hur det låg till. Och supporten var riktigt bra. De bad mig ta bort låten eftersom den fortfarande var aktiv och sedan inom 20 minuter gick sidan upp igen. Helt förståeligt egentligen eftersom det blev en trafik på 245 GB... Har aldrig upplevt några problem med One utöver det, och nu har dem (för de som förstår) ändrat SafeMode!
  4. Gillade mest hur du antog att Slayer var bäst av att ha sett 15 minuter Metallica.
  5. +1 på den! 🙂 Jag såg Gudfadern igår, bara slutet då. Men orkade inte bry mig att se de första filmerna. Riktigt dåligt ljud. Totalt värdelös och man fattade ingenting. Antar dock att Scarface är bäst. För där skjuter han mycket. Men den har jag inte heller sett. Någon som sett ett troll?
  6. Claes, helt underbar skärm är det ja. Men stör du dig inte på anti-glare coatingen? Det är nog det enda som är minus i min bok. Så jag tog bort den. Aningen jobbigt, men fanns guide på internet om hur man skulle göra. Blev SÅÅ mycket bättre! Tydligare, bättre skärpa och färgerna visar sig ännu bättre. Ex. Blötläggning av U2711 Mer ingående om hur man tar bort coatingen
  7. Jag vill slänga in ett +1 för skärmen jag själv kör med. Helt underbar. Upplösningen är enorm och den har sjunkit i pris med 1200 kr sen jag köpte min. Finns på ex. webhallen osv. Dell U2711 Bara att läsa reviews om den och förstå hur bra den faktiskt är.
  8. Ser inte om någon postat än (med risk för upprepning), men här är en källa till på företag som utvecklar för "Thunderbolt" nu. Intel says a handful of companies are already developing products that will support Thunderbolt, including Aja, Apogee, Avid, Blackmagic, LaCie, Promise, and Western Digital. They see the new standard appealing to audiovisual professionals, who need to deal with a ton of data with low latency. But Thunderbolt-compatible hard drives will make backing up huge amounts of data hella fast, too. Källa: Gizmodo EDIT: Fan vad jag stör mig på namnet Thunderbolt... LightPeak var väl bra?
  9. Tycker inte det ska vara nödvändig med För- och Efternamn för att behålla en schysst stämming. Däremot tycker jag att det är lite dåligt med folk som inte visar upp sitt eget arbete. Dvs, sina egna inspelningar, erfarenheter eller produktioner osv. Jag kan faktiskt inte ta någon här på allvar om jag faktiskt inte kan se en bakgrund till svaren som ges. Lite som att läsa Aftonbladet.
  10. Ja, jag ska ta mig i kragen och mäta lite när jag kommer hem. Ska man bli seriös och ta med mätmicken hem från studion? haha
  11. Ska fan mäta och spela in. Vad är det den iPhone appen klarar i db av nu igen? Har en 5 kilos Yorkie-Poo hemma. Gör FRUKTANSVÄRT ont när han skäller. Han börjar lugnt, sen kommer ett snabbt pitchat skall. Smärttröskeln för oss ligger väl vid 120 db eller något... Men låter otroligt högt för en hund. Här är den störiga jävlen (och jag postar bilden UTAN hans tillåtelse för jag skiter i vad han säger) Enda positiva är att han är söt och heter "Mac" 😉
  12. Installerat drivrutiner till den? Annars hittar du dem här: CME Pro.com (UF Series) eller "Direktlänk till nedladdning för Mac"
  13. Ja, den var definitivt värd pengarna. Upplösningen kör jag på max (passa perfekt för min bildredigering samt webdesign) och jag tycker den gör sig bra att visa Logic. Grym överblick. Men min käre "kollega" iGnu här på forumet tycker jag borde sänka den då han tycker det är svårt att se 😉 Vad kör du på Claes?
  14. Priset för årets spammare kan ju vara livstids avstängning 🙂
  15. Blev en ny skärm för ett tag sedan! Förbannat dyr egentligen, men FY FAN vad den är bra. En upplösning på 2560 x 1440, 100% sRGB och 96% av Adobe RGB skalan! Defintivt värt pengarna. Säger som CNET: “If you can afford it, you should by it. If you can’t, you should probably start saving up” DELL U2711
  16. Haha, blev en hel del tid i studion ja! Men vi lyckades behålla "de som tycker vi prioriterar fel" ändå 😉
  17. Good art is a talent Good design is a skill Fyndigt va? 🙂 haha ProFormat, säg till om att det ska vara tunt material just för absorbenter så fixar dem det. Dessa är lite plastiga och måste faktiskt bytas ut. Fick fel "tyg".
  18. Vilken version av Logic använder du? EDIT: I version 9.1.1 skulle det vara löst... "Resolves an issue that could lead to hanging notes when using side chain from a bus."
  19. Förskott är inget att räkna med och för den delen tycker jag inte man ska gå efter hur många nollor som står på checken. Tänk långsiktigt och se över vad ett kontrakt med dem innebär. För i slutändan är det DIG det handlar om. Tar exempel att tänka på från extern sida; Min egen rekommendation är att hitta ett management som du "klickar" med. Och tillsammans med dem/den leta upp bolag som kan vara intresserade. För när du väl sitter i ett möte med ett skivbolag och det är dags att ta fram kontrakten är det ganska lätt att bli blåögd och bara tänka i hur många nollor man kanske kommer tjäna.
  20. För vår sida så använder vi One.com (se www.kobojsarna.se) Vi har varit grymt nöjda med dem trots att sidan blev avstängd när trafiken tippade över. Detta har dock bara hänt en gång iom att vår första låt på ca 6-7 MB blev nerladdad 35.000 ggr på under 1,5v. Var lite otydligt i kontraktet var gäller trafiken på One, så fick vi då i efterhand reda på att det är "fri trafik sålänge det inte stör andra användare". Vilket i praktiken betydde att vi lyckades sno en hel del bandbredd från andra sidor som låg på One. Står i det finstilta tydligen, men vem läser? 🙂 Kan ju ha blivit ändrat nu, vem vet. Jag har även andra domäner på One och ett annat exempel på att sidan stängdes av var när jag gjort fel i kodningen till en kontaktmail, dvs skicka mail direkt från sidan. De hävdade då att (vilket var fullt möjligt) folk kunde använda min sida för att attackera andras. Så därför stängde de min domän, men ej min FTP så jag kunde logga in och rätta problemet. Dock var de lite dåliga på att MEDDELA MIG OM DETTA, men deras support svarade snabbt och är enormt bra, och det är dygnet runt. Så +1 för One.com De är grymt billiga och du får en faktura varje år via mail. Första avgiften landar på runt 500 kr. Sedan betalar du ca 250/år för ALLT (har inte hundra procent koll just nu...) Så, då fick jag ge min syn på One. + Billigt + Bra Support + Mycket utrymme + Fri Trafik (se ovan) + Obegränsade epostadresser + Användarvänlig och bra kontrollpanel + Allt extra-stuff som medföljer via kontrollpanelen - Kan inte ställa din domän i "Safe Mode Off" (kan störa mig ibland, men är inte hela världen) - Otydliga vad gäller trafiken vid riktigt höga nivåer Kan även citera en annan sidas slutsats: Avtal, att tänka på Tänk på att One är ett budgetalternativ. För den kräsne eller storanvändaren är detta alternativ inte att rekommendera. Även om One erbjuder fri trafik och upp till 3000 Mb i utrymme så finns det en del förbehåll i avtalet. Endast en filstorlek på max 1 Mb/hit i genomsnitt över tre dagar får distribueras, om man driver större webbplatser som drar mycket resurser så kan man bli avstängd (10 000-20 000 unika i månaden). Så för större webbplatser med stora/många filer eller mycket besök rekommenderar vi istället Binero eller Hostgator. - http://www.whr.se/recensioner/one-com
  21. Finns mycket hjälp om detta på Toontracks hemsida! Bara att se sig efter vad man behöver veta.. 🙂 Can I use Superior with e-drums?
  22. Haha, nej. Men jag gjorde en precis och har beställt 3500 ex till dig nu i A2 format! Bör komma till dig via posten på måndag!
  23. Myspace i sig är apfult... Bevisat också: http://www.pcworld.com/article/127116-8/the_25_worst_web_sites.html Men det har ju blivit så förbannat populärt för de som inte kan få en egen hemsida. Känns inte så kul om de uppdaterar för min egen del. Alla myspace designer man gjort i "profile 1.0" läget lär ju bli totalfel i kodning, och man får anpassa sidan IGEN efter det nya. Men så är det, uppdateringar och uppdatering. Kanske lyckas de en vacker dag? Tills dess så kommer jag sucka varje gång jag ska lägga koder i "Bio".... 🙂 EDIT: Är ni ett Malmöband? Såg att ni ska spela i Kirseberg...
×
×
  • Skapa ny...