Jump to content
Annons

Zetti

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan man ge ut samma låt på flera bolag? Hyggligt om någon kunde förklara lite bättre.
  2. Hej! Hur hittar man en duktig professionell demosångare? som inte kostar för mycket. Har kikat lite på mydemosinger.com men dom är ganska dyra. Dansmusik som körs nere på klubben snackar vi om då.
  3. Tack för ditt svar. Vad vill bolagen helst, att man skickar cd eller mail med demon? Tänker på dom större bolagen då. En cd kan ju komma bort på vägen, det får man ju aldrig reda på om den kommit fram, och ett mail kanske känns lite oseriöst..
  4. Okej, men vad händer om fler än ett bolag nappar? då väljer man bara ett själv eller? Vi säger att ett stort bolag i sverige nappar och ett stort bolag i t.ex england, förlorar man något om man väljer det svenska eller tvärt om?
  5. Tänker mer på en kommersiell houselåt som kan köras på vanliga radiokanaler, kanske lite som Eric Prydz - Call on me. Inte några underground-grejer med andra ord. Då borde det vara bäst att skicka till ett större bolag eller? (en snyggt producerad kommersiell klubblåt) inga konstigheter Därför tänkte jag lite på Ministry of sound.
  6. Tjena hej Vi säger att jag gjort en kommersiell houselåt. Spelar det någon större roll om jag skickar den till Warner Music i sverige t.ex eller får jag ut mer av att skicka den till ett bolag i england där just den här musiken går hem oftare? Kanske Ministry of sound eller något liknande. Hade varit snällt om någon kunde förklara lite mer hur det fungerar, visste inte riktigt vad jag skulle söka på heller, har letat lite...
×
×
  • Skapa ny...