Jump to content
Annons

Ihzon

Medlem
  • Antal inlägg

    306
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Ihzon

  • Födelsedag 1993-11-11

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Örebro
  1. Hej! Ska köpa Komplete 8 begagnat och frågan är då. Hur säkert är det? Hur gör man praktiskt med cd-key osv för att min ska funka och inte hans? Tacksam för svar!
  2. Nej! Jag testade att installera 2:an men då letade den bara efter Duet 2:an och hittade inte min:(
  3. Tja! Har första Apogee Duet och har funkat fint tills nu. Den vill inte synas med Meastro och jag kan inte ställa in nivåerna. Jag har Lion med iMac och har testat att installera om. Tacksam för hjälp!
  4. Kanske Studio-tidningen kan ta upp. Jag tänkte sätta igång lite i sommar också. Vore kul att ha en serie t.ex.
  5. Som titeln lyder. Har musikbörsen blivit uppköpt?
  6. Lejnoss: Jag litar självklart på Apogee att kortet har förbättras. Dock ser jag just nu ingen wow-upplevelse med det nya kortet. Utvecklingen går alltid framåt men Apogee hade säkert om dem velat kunnat utveckla den med Thunderbolt och upptäcka otroliga möjligheter. Gött att ni förklarade Peak Overload. Har faktiskt flera gånger undrat varför den varit så känslig.
  7. Linus jag håller med att iPad är en spännande framtid inom musikskapandet men jag tycker ljudkorten i denna prislapp ska anpassas till datorns enorma möjligheter. Jag har första Dueten och är grymt nöjd och älskar Apogee. Dock tycker jag det är ett steg i fel riktning. De hade kunnat vänta ett år för att utveckla med Thunderbolt. Föresten vad är Peak Overload? Apogee ni är grymma men denna gång så valde ni fel riktning.
  8. Kunde det inte vara en sm57:a istället! Men är det någon studentrabatt?
  9. Ska köpa en stärkare av en polare. Han har bara kört Hammond och Rhodes instrument på den. Enligt mig hör jag inga fel men kan det vara så att stärkaren skadats på något sätt? Det är en Fender Hot Rod deluxe.
  10. Tack grabbar för bra svar! Självklart så ska det vara mono. Jag är hyfsat ny inom studioinspelning och helt ny med sånginspelning. Så som jag har hört så hörs stereo på båda sidorna men det beror ju på pågrund av utrustning som ni skriver överst. Förlåt för min dåliga erfarenhet men nu är jag på spåret. Tackar!
  11. Tjena! Har börjat spela in sång i Logic. Det funkar men när jag spelar in i stereo så ligger sången på vänstra sidan. Är det inte tvärtemot vad stereo innebär? Kör på en kanal. När jag spelar in i mono så ligger den på båda sidorna men jag vill ju helst spela in i stereo. Kör med Apogee Duet och Röde NT-2:A Hoppas ni kan hjälpa!
  12. Tack så grymt mycket! Nu funkar det perfa. Dock var länken länkad till en äldre version och inte Intel macarna 😉
  13. Tjena allesammans! Har fått min första midi-klaviatur. CME UF8 den röda serien. När jag kopplar in den i USB:en så funkar den inte. Jag kollar också i ljud och midi inställningar i verktygsmappen och där syns den inte! I inställningarna i Garagebandså vill den heller inte synas 😮 Hur ska jag gå tillväga?
×
×
  • Skapa ny...