Jump to content

danielssondesign

Medlem
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutralt

5 Followers

About danielssondesign

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 04/10/1986

About me

 1. Ja, då var det snart nytt år! Varje år har vi som tradition att skapa en så kallad "nyårslåt". En dansgolvs-fokuserad låt speciellt tillägnad Nyårsaftonen, där ledorden är torra rim, en töntigt catchig refräng och varierad sångkvalité. Utifrån dessa kriterier använder vi våra gemensamma kunskaper och talanger för att skriva och producera den "perfekta poplåten", med syftet att sprida glädje till alla!! Gilla, dela, twittra, tuba, posta, spotifya, tanka och gör så mycket du kan för att sprida den. Så hissa eller dissa... Sjukt kul hade vi i år igen iaf! GOTT NYTT ÅR PÅ ER! "ARNE OCH FOLKET - BÄVÅR (NYÅR 2014)" På YOUTUBE: På SPOTIFY: http://open.spotify.com/track/1p57MfiY5VdVlDH... EDIT: Feber.se hjälper till på traven, haha: http://feber.se/video/art/290291/arne_och_folket_nskar_gott_nyt/
 2. Har fått tag på en begagnad KRK 10s sub för en bra peng, men den går inte att starta. Lampan i KRK loggan på baksidan ska normalt lysa när man startar den, men det gör den såklart inte. Jag har bytat säkring, men ingenting händer. Alla switchar är i rätt position (volt, jord..) Har verkligen gått igenom "alla" manualer och testat olika lösningar. Ingenting fungerar. Finns det någon som har koll på detta? Finns det fler säkringar på insidan som kan ha gått?
 3. Jag kan också ge svar angående One.com. Jag har 6 domäner på One varav 1 drar speciellt väldigt mycket trafik. Domänen är Kobojsarna.se På den domänen finns där så mycket musik/film att jag inte kan räkna dem alla. Det skickas/tas emot väldigt mycket filer på just den FTP'n. Den blev nedstängd 1 gång pga hög belastning, men då laddades en mp3 på ca 7MB ner över 35.000 gånger på ett par dagar. Jag kontaktade One och förklarade hur det låg till. Och supporten var riktigt bra. De bad mig ta bort låten eftersom den fortfarande var aktiv och sedan inom 20 minuter gick sidan upp igen. Helt förståeligt egentligen eftersom det blev en trafik på 245 GB... Har aldrig upplevt några problem med One utöver det, och nu har dem (för de som förstår) ändrat SafeMode!
 4. Gillade mest hur du antog att Slayer var bäst av att ha sett 15 minuter Metallica.
 5. +1 på den! Jag såg Gudfadern igår, bara slutet då. Men orkade inte bry mig att se de första filmerna. Riktigt dåligt ljud. Totalt värdelös och man fattade ingenting. Antar dock att Scarface är bäst. För där skjuter han mycket. Men den har jag inte heller sett. Någon som sett ett troll?
 6. Claes, helt underbar skärm är det ja. Men stör du dig inte på anti-glare coatingen? Det är nog det enda som är minus i min bok. Så jag tog bort den. Aningen jobbigt, men fanns guide på internet om hur man skulle göra. Blev SÅÅ mycket bättre! Tydligare, bättre skärpa och färgerna visar sig ännu bättre. Ex. Blötläggning av U2711 Mer ingående om hur man tar bort coatingen
 7. Jag vill slänga in ett +1 för skärmen jag själv kör med. Helt underbar. Upplösningen är enorm och den har sjunkit i pris med 1200 kr sen jag köpte min. Finns på ex. webhallen osv. Dell U2711 Bara att läsa reviews om den och förstå hur bra den faktiskt är.
 8. Jepp, det gjorde jag och här är resultaten från Geekbench på min Mac Pro 2008 8 x 2.8ghz (ovanstående). Sitter hemma så fick köra det via Teamviewer till studion, vet inte om det ska påverka något resultat).
 9. Ser inte om någon postat än (med risk för upprepning), men här är en källa till på företag som utvecklar för "Thunderbolt" nu. Intel says a handful of companies are already developing products that will support Thunderbolt, including Aja, Apogee, Avid, Blackmagic, LaCie, Promise, and Western Digital. They see the new standard appealing to audiovisual professionals, who need to deal with a ton of data with low latency. But Thunderbolt-compatible hard drives will make backing up huge amounts of data hella fast, too. Källa: Gizmodo EDIT: Fan vad jag stör mig på namnet Thunderbolt... LightPeak var väl bra?
 10. Tycker inte det ska vara nödvändig med För- och Efternamn för att behålla en schysst stämming. Däremot tycker jag att det är lite dåligt med folk som inte visar upp sitt eget arbete. Dvs, sina egna inspelningar, erfarenheter eller produktioner osv. Jag kan faktiskt inte ta någon här på allvar om jag faktiskt inte kan se en bakgrund till svaren som ges. Lite som att läsa Aftonbladet.
 11. Ja, jag ska ta mig i kragen och mäta lite när jag kommer hem. Ska man bli seriös och ta med mätmicken hem från studion? haha
 12. Ska fan mäta och spela in. Vad är det den iPhone appen klarar i db av nu igen? Har en 5 kilos Yorkie-Poo hemma. Gör FRUKTANSVÄRT ont när han skäller. Han börjar lugnt, sen kommer ett snabbt pitchat skall. Smärttröskeln för oss ligger väl vid 120 db eller något... Men låter otroligt högt för en hund. Här är den störiga jävlen (och jag postar bilden UTAN hans tillåtelse för jag skiter i vad han säger) Enda positiva är att han är söt och heter "Mac"
 13. Installerat drivrutiner till den? Annars hittar du dem här: CME Pro.com (UF Series) eller "Direktlänk till nedladdning för Mac"
 14. Ja, den var definitivt värd pengarna. Upplösningen kör jag på max (passa perfekt för min bildredigering samt webdesign) och jag tycker den gör sig bra att visa Logic. Grym överblick. Men min käre "kollega" iGnu här på forumet tycker jag borde sänka den då han tycker det är svårt att se Vad kör du på Claes?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.