Jump to content

dbd

Medlem
 • Content Count

  1,228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About dbd

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 08/06/1945

About me

Recent Profile Visitors

5,730 profile views
 1. Har du provat att modulera tonhöjden på basen med ett LFO? 😉 Mvh Patrick Siech
 2. Jättebra beskrivning som borde nitas på förstasidan av forumet.
 3. Fan vad bra ide. Min morfar är polack. Alla tyskar PMa mig omedelbart. Trance-4-life.
 4. På lördag (6:e jan) spelar Söllscher und Siech, det skånska acid-undret, live på Kontramusik @ Inkonst i Malmö! 22-03! Engage!
 5. Lite info http://www.klubbneat.se/sub_date_060731.html
 6. Denna måndagen, den 31:a juli, intar Söllscher und Siech (jag och Gustav) scenen på klubb Neat (F12 Terassen) och pumpar en timmes acid live. Upploppsstämning och orgier ligger nära till hands. Jack!
 7. Fan detta är ett riktigt grymt forum!
 8. Det har jag försökt säga en massa gånger i andra sammanhang, men det har jag mest fått skit för. Lite skit rensar magen!
 9. Jag vet inte riktigt om denna killen lever fortfarande, annars kan du ju sno hans namn. Länk
 10. Haha underhållning på hög nivå detta. Ok sammanfattning nu. När man inte får några kommentarer beror det oftast på att: 1. Låten suger, men folk utan kunskap om genren vill inte kommentera. 2. Låten suger, och folk med kunskap om genren är för snälla för att kommentera.
 11. Om man ska jämföra 1176SE och 1176LN så komprimerar LN för det första med mer studs i ljudet, det är mycket mer hörbar pumpkompression när man driver den hårt, medan SE mer lägger ljudet på en jämn nivå. För det andra har LN ett mycket mjukare ljud än SE. SE har mer rå diskant medan LN smetar till diskanten och gör den mer behaglig för lyssning. Men det är ingen jättestor skillnad mellan de två.
 12. Fortsätter på Joachimes svar Dessa pluggarna använder jag hela tiden: Precision Limiter Precision Multiband Fairchild 670 Pultec EQP 1A Universal Audio 1176 LN Teletronix LA2A Dessa pluggarna kommer jag inte köpa Dreamverb Cambridge EQ Roland CE-1 Precision EQ (låter grymt, men jag gillar inte arbetssättet) Kan tilläggas att jag uteslutande gör elektronisk musik (house och techno).
 13. Jag har UAD. Fantastiska pluggar om du jobbar i mjukvarumiljö. Har du ett analogbord så kan du ju alltid lägga tredubbla priset på en opto/VCA-kompressor och hävda att det låter hårdvara efter att ha jämfört A/B 35 ggr (och då är det troligen bruset som skiljer 😠... Men seriöst, ingen bryr sig.
×
×
 • Create New...