Jump to content
Annons

Hur kopplar man in lösa moduler?


Recommended Posts

Slösurfar lite på ebay och kollar in massa schyssta moduler (lösa kanaler alltså, med eq, preamp, dynamics osv) från mixerbord modell större, och funderar över huruvida det skulle vara möjligt att köpa ett gäng såna och implementera i studion. Vore ju sjukt nice med tre, fyra Trident-kanaler, ett gäng API och nåt SSL, osv. Hur funkar det med det praktiska, dvs strömförsörjning och in/ut-koppling. går det ens att styra upp utan att ha resten av borden?

Edit: Afasi.

Edit 2: jag undrar alltså om det går att löda om modulerna, dom sitter ju som bekant på kretskort man bara skjuter på plats.

Redigerat av Frekvensspektrumanalysator
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Det är inga stora problem att bygga en sidecar med Tridentmoduler etc bara man vet vilken spänning delarna behöver och det går ofta rätt lätt att ta reda på!

Ofta tar dock folk rätt rejält betalt har jag sett för just Trident och API etc, dessa linpor kommer fr. bord som blivit skrotade eller i rent spekulationssyfte, förhoppningsvis är de recappade osv men ibland är de inte ens det och då bör man ta sig en funderare på om det är värt ca 3-4 papp per inputmodul...lunchbox prylar finns det ju gott om men sällan under denna prisgrupp hursomhelst, dock nya och intressanta som tex di där Lindell som nu dykt upp, tror de kan vara riktigt nice*

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...