Jump to content
Annons

Tips på tidning om digital musikproduktion?


Fredrikn

Recommended Posts

Hej!

Funderar på att börja prenumenera på någon studiorelaterad tidning..Än så länge har jag sett studio och computer music, vilken är bäst eller har ni andra tips? De kostar ju en del så 🙂, bor även på en mindre ort så finns inte alltid tillgång till att köpa lösnummer!

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
Die Hard (oregistrerad)

Sound on sound är den som är klart bäst. Men den kan du ju återkomma till när du har lärt dig lite mer. De flesta blaskorna är allt som oftast mestadels för nybörjare till de som kommit en liten bit på vägen. SoS är den som går bortomför de stadierna. De två du nämnt duger utmärkt åt dig tills du lärt dig mer och vill fördjupa. Men visst computermusic är tjockare och en del bra pluggar följer med i varje nr av deras dvd som är bara det värt att köpa. Sen finns ju även future music, som jag tycker alltid har varit lite sämre än CM. Men det är en smaksak. Men det är ändå mindre som följer med den tidningen. Music Tech Magazine är ett annat, som startades av en som jobbat på CM och de brukar också ha med en hel del bra samplingar bl a.

Link to comment
Dela på andra sajter

Jo men då måste man redan vara en prenumerant eller köpa artiklarna för att kunna läsa dem hela.

De släpper artiklarna fria efter några månader. Fn kan man läsa i stort sett allt material i utgåvan från september 2010 och tidigare, men även en del artiklar i nyare nummer.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...