Jump to content
Annons

Finalscratch blir Traktor 3


Björn Olsberg

Recommended Posts

Native Instruments och Stanton har sedan några år haft ett avtal sinsemellan kring produkten Finalscratch, där Stantons vinylspelare och en delmängd av Natives program Traktor DJ Studio har använts tillsammans. Framöver kommer de fokusera på sina egna produkter, vilket i Natives fall handlar om Traktor DJ Studio som från och med nu har döpts om till Traktor 3.

Native meddelar också att de framöver kommer utveckla lösningar för dj-marknaden genom sitt eget utvecklingsteam för hårdvara. Användarforumet för Finalscratch kommer drivas vidare i Natives regi fram till sista december i år.

Stödet för Finalscratch kommer inte läggas ner, Traktor kommer även fortsättningsvis kunna fungera tillsammans med dj-plattformen.

I början av november kommer Traktor uppdateras till version 3.2, vilket förutom några nya ännu ej uttalade funktioner även ska innehålla en version för Intel-baserade Macar. Det betyder att de som idag använder Finalscratch och vill köra med en modern Mac kommer ha möjlighet att göra det. Användare av Finalscratch 1 eller 2 kommer kunna uppgradera till Traktor 3 för 99 euro.

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...