Jump to content
Annons

Vad har ni för ambitioner?


Cabasa

Recommended Posts

Vem tror du att du är egentligen

Någon som lyckats bättre än du.

🙂😄🙂 ja det kan du ju tro, jag håller med om att du lyckats i ETT avseende:

otrevlighetsbranschen, frustrerat marsvin som spelar duktig/sätter sig på höga hästar etc etc,drygolle där! 🙂😆😆

Redigerat av Florian le Sage
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Terapi - det är mitt sätt att handskas med mina vardagsproblem. Musiken finns för att jag ska kunna protestera, relflektera och konkretisera mina egna tankar. Själva studioarbetet blir som meditation. Att kunna stänga in sig från alla vardagsproblem och får till det där ultimata ljudet är kanon. Det finns inget bättre.

Med andra ord är mitt skapande väldigt egoistiskt och behöver inte leda till något alls. Visst kanske man vill tjäna pengar och sånt men det är bara ett pluss inte ett måste.

När det kommer till pengar och när det är den enda drivkraften kommer jag sluta. Har varit med om sånt förut och vänt på klacken och gått därifrån. Vill man bara tjäna pengar kan man lika bra spela dansbandmusik. Visst kan vara en fördom men har fått för mig att där ligger det mycket pengar.

Link to comment
Dela på andra sajter

Usch det här kommer säkert att låta pretentiöst.

För mig handlar det nog om att jag inte kan sluta göra musik. Det är som att äta, skita och andas. Det går inte att leva utan det. För trettio år sedan spelade jag in hemmagjorda små snuttar på ett kasettdäck, sedan blev det tandbergare, fyrkanalare, och en massa olika band förstås, det finns liksom ingen möjlighet att inte göra musik... Hela mitt liv har kretsat kring att göra och konstruera musik på något sätt. Jag sjunger högt omedvetet (och ofta till mina arbetskamraters glädje/sorg) så fort jag inte tänker mig för. Jag trummar min flickvän på ryggen när jag kramar henne. Allting följer en rytm eller en melodi. Ibland är det faktiskt jobbigt på något sätt.

Flera gånger så har jag tänkt att; "nä nu skiter jag i det och börjar med att flyga modellhelikopter eller nåt", men det går inte att sluta.

Link to comment
Dela på andra sajter

Nej men för att svara seriöst - jag tycker det är jävligt kul. Och eftersom jag tycker det är kul vill jag ha möjlighet att koncentrera mej på det så mycket som möjligt - alltså skulle det vara väldigt trevligt att också kunna leva på (endast) musiken.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...