Jump to content

ChromaWoods

Medlem
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

3 Followers

About ChromaWoods

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/16/1981

About me

 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Allt horisontellt.
 1. Tjo!

  Trevligt att du dökupp igår.!

  Ha det bra så hörs vi!

 2. Eftersom herr Olsberg tog sig tid att förklara läget för oss borta på Kontrollrummet, så skäms jag inte för att göra detsamma här, så att alla är med på noterna: För det första skulle jag vilja avdramatisera situationen lite. Det är en illusion att tro att det pågår en konflikt forumen emellan, för det gör det inte (iaf inte som jag ser det!). Jag säger inte att någon har påstått det heller, men ett officiellt klargörande kan väl inte skada. Däremot kommer folk inte i slutändan att vara samlade under ett tak, eftersom KR fortsättningsvis kommer att leva och sträva efter sina mål. De målen är oberoende av vad som händer med Studioforum och de är oförändrade sedan vi tog beslutet att göra KR till verklighet. Målet är inte att vara någon slags motståndsrörelse till Studio. Vissa kommer att vistas här, andra kommer att vistas på KR. Många kommer säkert att vara aktiva på bägge ställena. Harmonica mike här ovan uttrycker det hela mycket bra. Finns ingen anledning att tro att vi inte skulle kunna leva i samförstånd... och som ett tecken på detta bjuder jag Olsberg på en öl vid nästa IRL - oavsett vilket forums IRL det handlar om. (Låt oss hoppas att Pazo och jag inte korkar upp en Ouzo nästa gång, så att vi kommer i tid!) Hoppas jag inte har hävt ur mig något som mina kolleger i KR crew slår ihjäl mig för. Får väl lägga i nån liten brasklapp att "Observera att detta uttalande inte nödvändigtvis representerar Kontrollrummets åsikter och blablabla..." Så. Nu är det dags att sova. EDIT: Jag röstade blankt.
 3. Det är nog en smaksak om man vill ha två skärmar eller en. Många har ju två 4:3-skärmar. Själv har jag en en 21" widescreen och är ruskigt nöjd med utrymmet på skärmen. Handlar ju även mycket om hur hög upplösning det är osv..
 4. Jäklar vad trångt! Har precis mätt och konstaterat att det rummet har samma area som min matta i vardagsrummet ungefär. Var hade du tänkt placera prylarna? Vad ska stå mot vilken vägg?
 5. Det där skulle vara optimalt för mig under förutsättning att skivan som klaviaturet står på är utdragbar, så att man kan skjuta ifrån sig det när man inte använder det.
 6. Angular Momentum har allt möjligt EDIT: Fast kanske inte så mycket orkestralt dårå... sorry.
 7. Det har hänt många, bl.a mig. Igår lyckades jag dock logga in.
 8. Oj, vad mycket ni har skrivit. Ber att få tacka för kommentarerna! Vissa har anmärkt på kicken, och jag håller helt klart med. Själv skulle jag vilja sänka den en aning, samt lite mer diskant kanske. Leadljudet kan man också slipa på, där har jag funderat på att höja mellanregistret lite... vi får se. Men tack som fan!
 9. Jag säger som ynot: "det är som de gamla bönnera... de vet inte riktigt vart de ska gå längre"
 10. Jag har flera megahertz pentium på min data. Haha
 11. Man har surfat m.hj av proxy. Barnsligt simpelt, det finns massor med publika proxylistor på nätet. Bara att välja och vraka bland identiteter. Med en sådan lista och en proxy judge kan man inte spåras, inte så lätt iaf. Skulle nån köra trace rout på mig just nu skulle man finna mig i Sverige, i Com Hems nät. Jag skulle kunna logga in igen om 5min och vips - sitter jag i Brasilien.
 12. Får samma känsla. Gissar på en del förvirring och en del vetskap om att detta forum ju kommer att stängas ner i vilket fall som helst. Och kanske den största delen: vemodet. Det är anledningen till att jag inte hänger här lika mycket längre. Det är inte riktigt samma sak längre. Fiddens liknelse vid våldtäkt är väl inget som jag riktigt vill ta i min mun (starkt ord) men jag kan förstå tanken bakom orden. Kanske såhär: Man får hjärtat krossat av den man älskar. Och sen tar ens kärlek tillbaka dig, i en "övergångsperiod" innan ni skiljs åt för alltid. Kan man njuta av den sista tiden fullt ut? Vissa kan säkert. Jag kan inte. Tror mig inte vara ensam om den känslan.
 13. Usch! Ok, 50cl flasköl kan jag någorlunda förstå, då vet man vad man får, men en stor stark -- på Carmen!? Det är kvalitet inte kvantitet som är viktigast när man dricker öl och "en stor stark" är inte synonymt med varken klass eller en oral orgasm! Håller med svampen! Jag och Pazo hade ju dessutom dragit några öl, en flaska Ouzo och en vinare innan vi kom dit så i vårt fall var det nog legitimt.
 14. Bilder från IRL:en hittar ni här
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.