Jump to content
Annons

Cabasa

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Inget som hjälper mig tyvärr! Jag kör Cubase 5 32-bitars. Jag får ett minifönster i dom gamla som ny projekten men bara för Broomstick bass. Jag har gjort en ominstallation av Broomstick så nästa steg är väl Cubase... Om ingen har lösningen.
  2. Jag kör Cubase 5 och Windows XP. Jag googlade och fick en lösning att ändra skärmupplösning... det hjälpte inte mig.
  3. När jag trycker på "edit vst instrument" för att ändra inställningar i Broomstick bass så poppar inte hela fönstret upp, utan ett litet löjligt fönster dyker upp. Den här pluggen har fungerat i flera år men helt plötsligt blev den kass. Alla andra VST-instrument/pluggar fungerar. Någon som vet?
  4. Jag hänger på samma fråga. Jag har idag en V-AMP2 som jag är så trött på, fundera på att köpa BOSS ME-70.
  5. Cabasa

    Samarbetspartners

    Inget seriöst, hade en ploj-låt på demoinspelningar vet inte om den finns kvar, sök på "golf" och kolla. Har en hel del material men inget färdigt eftersom jag saknar sångare. Därför hade det varit kul att få ihop någon form av samarbete.
  6. Cabasa

    Samarbetspartners

    Låter intressant! Har en liten hemmastudio som jag leker med (okej att kalla det leka när man är 41 år) och skriver lite låtar, allt från 80-tals pudelrock till pop. Största problemet jag har är väl sång, totalt värdelös. Jag är trummis ifrån början men försöker hanka mig fram på min nyinköpta stratta (kan man lära en gammal hund att sitta?). Kan vara kul att höra andra och utbyta ideer. Jag bor i Göteborgsområdet....
  7. Ni som är hemmapulare varför håller ni på? Det skulle vara kul och höra vad som driver er till att lägga all den tid det ändå tar att få ihop ett slutresultat. Vad har ni för ambitioner? Som i mitt fall så ligger det ifrån början i ett teknikintresse mer än musikintresse. Jag har en bakgrund som en taskig pudelrockande trummis, jag kan hanka mig fram på gitarr, piano och sjunger som Ingvar Oldsberg. Men det som driver mig att skapa musik är nog min otröttliga kreativitet, jag ”skapar” för att jag kan, men jag har inga ambitioner att bli något eller bli upptäckt. Det är ju bara så jävla kul att kunna skapa musik. Sen får dom stackars få lyssnarna som jag har (familj och närmast sörjande) stå ut med mina alster. Hur är det med er?
  8. jovisst! Helt rätt! Men jag kan inte sjunga.., det blir så förvrängt av melodyne om man är så off key. Okey, det en jäv.. massa reverb och delay oxå.
  9. LÅTNAMN: GCO ARTIST/GRUPP: Cabasa GENRE: Pop (humor) ploj LÅTLÄNGD: 4.10 KOMPOSITÖR: Cabasa PRODUCENT: Cabasa EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 3,8 STATUS: Demo eller nåt En kul låt som jag slängde ihop inför en årlig golftävling. 😕 Jag vill passa på att tacka melodyne som gjorde det möjligt för mig att genomföra denna 😎 . GCO.mp3
  10. Midi in/out Problemet är att jag vill ändra patcher (ljud) på synten ifrån cubase. Innan hade jag en casiosynt med vanlig GM, inga problem.
  11. Nix ingen cd. Jag får väl kontakta supporten, för jag hitta inget på deras hemsidor...
  12. Hej!!! Jag har en begagnad Roland JUNO-D synt som jag vill att mitt cubase sx2 ska "styra" via midi. Jag har inte lyckats få ljud i skiten via midi. Eftersom denna synt inte finns med på listan i Midi device så är frågan helt enkelt. Finns det att få tag på en xml-fil för Roland JUNO-D att importera in i Midi device manager och få detta att fungera? Eller finns det något annat sätt?
×
×
  • Skapa ny...