Jump to content
Annons

Jejje

Medlem
  • Antal inlägg

    1 453
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jejje

  • Födelsedag 1974-01-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Nåt jag dock inte förstår är varför detta "fusk" i så fall måste upprätthållas. Varför inte bara gå ut med att man helt enkelt väljer de bidrag man vill ha utan att ha en utvalsprocess där låtmakarna ska vara okända? Flera andra länder väljer ju ut bidrag från redan kända låtskrivare utan att få en massa privatpersoner att skicka in bidrag. Det kan väl ändå inte finnas nåt självändamål i Sveriges tillvägagångssätt om man ändå inte är intresserade av de flesta av bidragen som skickas in?
  2. Gör som jag och kör första versen en gång till 😳
  3. Gör som jag och kör första versen en gång till 😳
  4. Är inte riktigt med på hur du menar! Det ljudkortet han nämnde är ju externt och har väl fantommatning!?
  5. Har själv ett EMU 0404 USB och tycker det funkar skitbra. Å puffskydd bör du ha ja! Annars borde ju de där grejerna räcka till att börja med.
  6. Nu verkar det fan bli åska här snart! Hoppas det 😮
  7. "...uppmaningar till kopiering av upphovsrättsligt skyddat material, eller information som bryter mot gällande lagstiftning tolereras inte." Jag sa aldrig det heller! Problemet med din dator är att du tankar från sidor som The Pirate Bay så du får malwares och sånt genom filerna! Man behöver väl inte ladda från The Pirate Bay bara för man använder torrents heller!!!??? Fast usch på mig, nu tjafsar ju jag också i den här tråden som vi inte skulle göra! FY på mig! Nu måste jag gå och kramas lite med mig själv så jag blir snäll!!!
  8. Storm i ett vattenglas om ni frågar mig! Nu kramas vi å tycker om varandra istället! 🙂
  9. Det största problemet är väl arga grannar med sopkvastar i högsta hugg!!!??? 😛
  10. Jag kör med Emu 0404 USB och tycker det funkar skitbra. Jag jobbar i Reason och Cubase. Man har ju hört att USB ska ha problem med att få låg latency men jag tycker inte detta stämmer (i alla fall inte för mig) Det beror väl iofs vad man menar med låg latency. Just nu kör jag med 5 ms och i mitt senaste projekt har jag 12 audiospår (Cubase) och det flyter på perfekt. Så länge man bara spelar in en sak i taget verkar USB duga. Vet inte riktigt hur mycket själva datorns prestanda spelar in i sammanhanget. (jag har dualcore 3.0 och 4 gig minne)
  11. Jejje

    TiPs

    Vad kör du med för drivrutiner nu då? Testa asio4all ifall du inte gjort det redan.
  12. Ja låtarna e ju roliga i alla fall, frågan e bara om det e på rätt sätt 🙁
  13. Fast här uppe där jag bor är det ju ljust dygnet runt i dessa semestertider. 🙁 Kan lösas genom att ALLA e fulla HELA TIDEN 🙂
  14. Du måste ange vart det du ska exportera ska börja och sluta. Själv tyckte jag att manualen var ganska luddig angående hur man gör detta. Det enklaste e att högerklicka på ett spår som spelar under hela låten och välja "transport" och "locators to selection" (kan möjligtsvis fungera olika i olika versioner av cubase)
×
×
  • Skapa ny...