Jump to content

JakobP

Medlem
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

JakobP last won the day on January 4

JakobP had the most liked content!

Community Reputation

22 Utmärkt

About JakobP

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

9,781 profile views
 1. JakobP

  Demon vs Demot

  Demon. Eftersom man väl säger "en demo", har aldrig hört "ett demo" ?
 2. Ska väl gå att välja micen i Maestro om inte annat ? Annars kanske det är något knas med breakoutkabeln.., hoppar den över instrumentingången också om du kopplar från kabeln ? (Gissar bara här)
 3. Då har du troligen "dubbel" lyssning ja. Vad har du för ljudkort och inspelningsprogram ?
 4. Låter det som det ska när du spelar upp inspelningen ? Du kanske får ut lyssningen både genom ditt inspelningsprogram och direkt genom ditt ljudkort, prova stänga av en av dessa och se om det blir bättre ?
 5. Jo, det är lite trickigt att sätta upp i Logic, här är en bra artikel om hur du gör: Control Multiple Instruments on Different MIDI Channels
 6. Aha, trodde att du använde samma mac som när det funkade tidigare... Fint att du fick det att funka !
 7. Finns en "Control Panel" för mac på ESI:s hemsida att ladda ner, prova med den.
 8. Fortfarande mac du kör ? ingår det någon mixer-programvara till ljudkortet ? Om inte borde du kunna ställa nivåer på inputs och outputs i macens Ljud-/MIDI-inställningar under Verktygsprogram.
 9. Börja med att record-arm:a de audiospår du vill spela in, välj sedan ditt midi- eller software-inst. spår, sen tryck 'R' eller på recordknappen i transporten, så spelas båda spåren in.
 10. Om det är Logic du kör, så är det som det ska, det har aldrig funnits record arm knapp i mixern för annat än audiospår. Record arm för midi- och software instrument-spår hittar du bara på spåren i tracks view (arrange).
 11. https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/360001374299-Connecting-a-Scarlett-18i20-to-a-Scarlett-18i8-via-ADAT
 12. JakobP

  Datorkrav

  En tvåkärnig processor som den maskinen har orkar inte hur mycket som helst, men så länge han inte nerlusar projekten med cpu-hungriga pluggar så borde datorn funka fint. Sen är ju den interna ssd:n väldigt liten så han måste ju spara allt på den externa vilket kan vara lite extra bökigt, vet inget om FL och hur/var projekt sparas så det kanske inte är något problem.
×
×
 • Create New...