Jump to content

Alexander Munck

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Alexander Munck

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Malmö
 • Min utrustning
  Ableton
  Genelec 8040
  Focusrite 2i4
 • Intressen
  Musik
  Programmering

Social

Recent Profile Visitors

321 profile views
 1. @BaugarnHalloj! Jo släppte en ny låt för nån dag sen: Så är mycket house, electro-house, chiptunes etc, vilken schanger är du mest inne på?
 2. @Baugarn Tjena! har sjungit lite innan för skojs skulle, men samarbete i musik funkar bra också, jepp mixar o mastrar själv 🙂 vilket DAW använder du?
 3. Version 1.0.0

  0 downloads

  Kul Electro house låt med influencer av 8-bit / super mario med andra 🙂
  Free
 4. Jag tänker runt 1.19 när droppet kommer, vid builduppen känner man att nåt ska komma, o sen är det som basen äter upp resten av melodin.
 5. Hej Cool låt, vet inte hur länge du har producerat, men det känns som att det är många instrument där du borde equa bort allt under 100 eller 200hz för att få bort det mullriga som inte behövs. När melodin kommer in, så känns det som basen tar över din melodi. 01.44 , så kände jag att kanske övergången skulle vara lite mer soft, den kändes ganska abrubt, kanske att du kunde ta med något element från choruset till breaket så det känns mer som en naturlig övergång. Vet inte riktigt om det är pianot eller din din noise fx som känns som det är boostat mycket i runt 10k hz. Sorr
 6. https://soundcloud.com/alexrose/brynn-elliott-tell-me-im-pretty-alexander-munck-remix
 7. Ja alltså om jag gjort en låt 95% är mitt ock enda från ett remix paket är rösten, om jag tar bort rösten så borde det väl ändå vara min? finns ingen melodi direkt i originalet ock min melody låter helt annorlunda
 8. Jaså, jag klickade precis och jag kom till låten med en waveform, kan du testa igen?
 9. Hej Vet inte om nån vet nåt om detta, men om man gör en remix, med röst från någon annan, kan man releasa 1 version med vocals från remixen, o sen göra en ny version utan rösten ock kalla den sin egna original? Ock sista frågan, om man har en loop från en existerande sång kan någon ta copyright på en hihat loop?
 10. Hej, Har gjort en house låt med lite influencer av 50s swing, hade varit kul att få lite feedback på denna remixen. https://virpp.com/tracks/30980
 11. Hej! Har du nåt tips på at hitta sångare? har joinat flera forum för detta men har inte hittat nån sångare än. Ang punkt 2, du menar att skicka mail direkt till artistter?
 12. Gillar Promised land mycket, kanske lite mer jobb på rösten, men jag känner vart ni vill gå med den.
 13. Vad tar du betalt för ett albumcover, tex till soundcloud/spotify?
×
×
 • Create New...