Jump to content

mihin

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About mihin

 • Rank
  Nykomling
 1. Det är det jag tänker:)
 2. Tack för svaret. Det blir dyrare med tanke på att jag behöver köpa kort till datorn också.
 3. Jag kollar på nytt ljudkort. Idag kör jag focusrite scarlett 18i20 men funderar på att uppgradera till ett bättre. Kollat på både RME UFX + samt apollo men vad jag har läst är RME ett ljudkort att lita med riktigt bra pre amp. Fråga är dock fall jag ska köpa ett RME UFX eller fall jag köper ett RME octa mic som jag kopplar till focusrite scarlett 18i20 då jag vill ha tillgång till fler utgångar för att senare kanske köpa ett UFX. Tanken är att jag använder mic preamp i focusrite ljudkortet då det behövs (som på trummor). Det är viktigt med ett bra sound. Eller ska jag köpa UFX som jag kan koppla till focusrite ljudkortet? Vad tycker ni?
 4. Tja. Fall det fortfarande är angeläget så kan jag kolla på det fall du Vill?
 5. Glömde nämna att jag har en ssd disk i datorn. Okej, tänkt det också men det kanske är värt att beställa en Mac Pro 2012 från utlandet? Så har man en bra och stabil dator som håller för stora projekt eller vad tror du?
 6. Jag har en mac pro early 2008 2 x 2,8 Ghz quad core intel xeon med 6 gb ram. På senare tid har jag börjat få system overload i logic pro och jag skulle tro att det är främst för att jag börjat köra större projekt och mycket midi instrument. Jag har kollat på begagnad mac, imac, mac mini men vet inte riktigt vad för processor och ram som krävs. Kanske räcker med att uppgradera processorn på den mac pro jag har till 3.3 quad core? Har ni några förslag på en stationär mac som inte springer iväg för mycket i pris? Kan tänka mig runt 10.000 kr.
 7. Mitt grafikkort har lagt av på min ena mac och jag tänkte passa på att upprusta den med nytt grafikkort och ramminne. Vill ha ett grafikkort som man kan plugga in minst två skärmar. Pris runt 2000-3000 kr för allt. Det jag använder datorn till är endast ljudproduktion, midi controller med programmet logic. Eventuellt jag kommer sitta att redigera ljud i video framöver och använda andra studioprogram. Har ni några bra förslag som skulle passa min datorn? Spec: mac pro early 2008 processor 2 x 2,8 Ghz quad -core intel xeon ram 6 gb 800 mhz ddr2 fb dimm
 8. Tack för snabba svaret! Så alla ssd diskar passar min mac pro, även dom utländska? Tänker på att det kanske utvecklats nya uttag för dom nyare ssd diskar som inte passar en äldre dator? Tack för hjälpen
 9. Jag har en mac pro early 2008 2,8 ghz quad core intel xeon processor. Jag undrar vad jag ska tänka på när jag köper en ssd disk till denna datorn, vilken ssd som passar bäst och fall jag skulle behöva något extra så att det inte blir en "flaskhals"? Vill helst inte lägga mer än ca 1000 kr för en ssd disk.
×
×
 • Create New...