Jump to content

Terror

Medlem
 • Content Count

  2,594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Terror last won the day on August 8

Terror had the most liked content!

Community Reputation

162 Utmärkt

About Terror

 • Rank
  Rusty Notes
 • Birthday 03/14/1990

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Facebook
  https://www.facebook.com/RustyNotes
 • Hemsida
  https://rustynotesproducti.wixsite.com/mysite

Recent Profile Visitors

19,475 profile views
 1. Du vet att kontakt 6 bara är en sampler va?
 2. Tjena. Någon som har koll på något bra Orchestral library? Tänkte försöka fynda nu Till Black Friday. Strings är ju viktigast, men skulle vilja ha något som innehåller flera instrument. Spitfire har ju rätt schysta saker, men ser inget om bläck friday. Någon som känner till något?
 3. Vänta till black friday
 4. Ladda ner deras program Universal Control. Där i kan du routea hörlursmixar
 5. Vad gick det på? Vore bra att ha en studiogitarr med evertune.
 6. Hej folk, känns som om det är dags att uppgradera skivspelaren. Idag har jag en Numark TT 200 som jag fick av en gammal Idol-jury när jag var där och installera hans nya musikanläggning. Det har varit en bra nybörjarspelare, men jag vill nu levela upp. ljudkvalitet är absolut det viktigaste, men den får ju självklart ha en liten retrokänsla. Tittat mest på Pro-ject The Classic, mest för stt den är så snygg! Men något i mig säger att det går kanske att få bättre ljud för pengarna. Vill helst inte ha någon halv eller helautomatiskt då det tydligen ska vara lite sämre ljudmässigt. Vill heller inte ha någon med någon dum usb funktion eller så, utan en ren spelare med så bra ljudkvalitet som möjligt. Det enda övriga kravet jag har är att den ska komma med lock så man kan hålla den fri från damm. några förslag?
 7. Coolt! Kanske exakt vad jag letat efter. Jag ska kolla upp det. Tack så mycket!
 8. Hej proffs, behöver råd! Jag har inte haft så mycket överlappande musikjobb på länge, så har aldrig riktigt behövt "organisera". Men nu vill jag börja göra det lite mer seriöst. Första tanken var ju att bara skriva upp skiten i Google Calendar eftersom det synkar så bra med telefonen etc.. Men det är ju så sjukt osexigt, tråkigt och bara bleh. Har ni något snyggt dedikerad app/system som ni kör? Jag behöver inget för fakturering eller så, då jag endast kör Paypal ATM. Det jag egentligen behöver är något för mig själv, där jag kan skriva upp när jag ska jobba på vilket projekt. Så jag hjälper mig själv ha lite ordning på saker och ting. Så någon slags basic kalender. Sen är det bara en fördel om den/det har mer funktioner som kan vara nyttigt för en musikstudio/musikproducent. Hur gör djur?
 9. Terror

  Datorkrav

  Först och främst, tack för att du är en grym farsa! Skit i fotbollen och sponsra hans musik! Blir han tänd på musik och studioprylar kommer han aldrig ha råd med knark och sprit heller så det är också ett plus! Macen du har kommer funka utmärkt för honom i början. Men absolut, ett externt ljudkort och monitorer vore kanon!
 10. Nej, Takida är inte min grej för 5 öre. 90% av det som går på Bandit tål jag inte. Men Babymetal är kul! Eller va.. rätt dpligt nu för tiden.
 11. Hejsan, Jag har funderat lite och bestämt mig för att hitta en mastering engineer för mina mixar jag gör till klienter. I 6/10 så ber dem mig mastera det själv, av ekonomiska skäl, men ibland när jag rekommenderar en annan person för mastering så går dem med på det. Jag skulle nu vilja hitta en mastering engineer som kan bygga upp en bra arbetsrelation med, där dialogen kan vara öppen och stressfri. Jag kör mest mixningsjobb inom metal, rock, punk och hiphop. Min första tanke gick till dig @crillemannen men är självklart öppen för flera Studio-medlemmar! Skriv gärna här om ni är intresserade, och posta gärna en länk till eran hemsida eller till material ni har masterat. Tyvärr så är jag ej intresserad av "amatörer" eller "nybörjare", ta det inte personligt, men jag vill gärna inte lämna ifrån mig material och få tillbaka det sämre än vad jag själv kunde ha gjort. Så jag letar efter någon som självklart har mer erfarenhet än vad jag har.
 12. Har du prövat att skicka samma fråga till Focusrite?
 13. nu ska du inte va sån! Öppna ditt sinne haha. Även om du inte gillar det, måste du erkänna att det är rätt häftiga produktioner! Kolla bara in BlackPink: Jag är såld på det! Lika bra som Babymetal haha.
 14. Jo då, jag förstår. Du låter jävligt lik MJ, det har du säkert hört förr. Din "senaste" låt var från 2012. Har du något mer "recent" man kan lyssna på? Antar att du har utvecklats både som låtskrivare och sångare de senaste 7 åren. Vart bor du förresten?
 15. Absolut! jag kör just nu 100% ITB själv. Än så länge. Men jag har inget emot att gå tillbaka till något mer "hands on", speciellt i slutskedet. Skulle vilja ha något för mixbuss/mastering. Det är därför jag sneglat på både den här och AMS 8816. Även kikat lite på Dangerous Music D-box. Hör mycket gott om dem enheterna. Självklart funkar digital ITB-summering, men det är ju roligt med något hands-on. Sen om det kanske låter bättre än ITB är ju bara grädden på moset. Vanligt folk kommer ju inte veta vad för prylar du använt i dina produktioner iaf.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.