Jump to content

Terror

Medlem
 • Content Count

  2,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Terror last won the day on August 8 2019

Terror had the most liked content!

Community Reputation

163 Utmärkt

About Terror

 • Rank
  Rusty Notes
 • Birthday 03/14/1990

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Facebook
  https://www.facebook.com/RustyNotes
 • Hemsida
  www.rustynotesproductions.com

Recent Profile Visitors

19,648 profile views
 1. hehe tack så mycket! Några andra som vågar kommentera?
 2. Hej, Såg Babymetal live igår. Var en utav de coolaste spelningar jag varit på. Det är inte det tråden handlar om dock, utan förbandet som var SKYND. Hon har en effekt på hennes röst som pitchade upp den upp och ner hela tiden. Inte fulla oktaver, utan lite mitt emellan kändes det som. Däremot så var hon i "perfect pitch" hela tiden. Så även om rösten var nerpitchad eller uppitchad så var den "in key" så att säga. Någon som vet hur man åstakommer detta? Lyssna på denna låt som exempel:
 3. Låter kanonbra! Och låter som ett drömprojekt!
 4. För gamla Studio Forum-rävar så känner ni mig mer som en rock/metal-kille. Det är i stort sätt exklusivt vad jag jobbar med också. Mestadels rock/rap till amerikanska klienter såsom Seckond Chaynce och Gutter Souls. Jag har dock alltid varit en allätare när der kommer till musik. Opera, rock, pop, klassiskt, punk. Ja, you name it. Jag har också alltid gillat att utmana mig själv och gå utanför "my comfort zone". Vilket denna EP var. Jag bestämde mig för att göra en EDM/progressive house EP. Eftersom jag aldrig gjort det förut så behövde jag utbilda mig lite, så jag köpte Deadmau5s Masterclass, vilket säkert kommer höras när ni lyssnar på EPn. Därefter var det bara att sätta igång. Det tog mig ca 1,5 år att göra färdigt allt, men jag jobbade väl effektivt med EPn ca 3 veckor totalt skulle jag tro. Jag har gjort allt själv, prodd, mix, mastering och omslag. Vad tycker ni, hur lyckades jag för att vara första gången? Vet ej om jag kommer göra en till, men om jag gör, har ni några tips?
 5. Du vet att kontakt 6 bara är en sampler va?
 6. Tjena. Någon som har koll på något bra Orchestral library? Tänkte försöka fynda nu Till Black Friday. Strings är ju viktigast, men skulle vilja ha något som innehåller flera instrument. Spitfire har ju rätt schysta saker, men ser inget om bläck friday. Någon som känner till något?
 7. Vänta till black friday
 8. Ladda ner deras program Universal Control. Där i kan du routea hörlursmixar
 9. Vad gick det på? Vore bra att ha en studiogitarr med evertune.
 10. Hej folk, känns som om det är dags att uppgradera skivspelaren. Idag har jag en Numark TT 200 som jag fick av en gammal Idol-jury när jag var där och installera hans nya musikanläggning. Det har varit en bra nybörjarspelare, men jag vill nu levela upp. ljudkvalitet är absolut det viktigaste, men den får ju självklart ha en liten retrokänsla. Tittat mest på Pro-ject The Classic, mest för stt den är så snygg! Men något i mig säger att det går kanske att få bättre ljud för pengarna. Vill helst inte ha någon halv eller helautomatiskt då det tydligen ska vara lite sämre ljudmässigt. Vill heller inte ha någon med någon dum usb funktion eller så, utan en ren spelare med så bra ljudkvalitet som möjligt. Det enda övriga kravet jag har är att den ska komma med lock så man kan hålla den fri från damm. några förslag?
 11. Coolt! Kanske exakt vad jag letat efter. Jag ska kolla upp det. Tack så mycket!
 12. Hej proffs, behöver råd! Jag har inte haft så mycket överlappande musikjobb på länge, så har aldrig riktigt behövt "organisera". Men nu vill jag börja göra det lite mer seriöst. Första tanken var ju att bara skriva upp skiten i Google Calendar eftersom det synkar så bra med telefonen etc.. Men det är ju så sjukt osexigt, tråkigt och bara bleh. Har ni något snyggt dedikerad app/system som ni kör? Jag behöver inget för fakturering eller så, då jag endast kör Paypal ATM. Det jag egentligen behöver är något för mig själv, där jag kan skriva upp när jag ska jobba på vilket projekt. Så jag hjälper mig själv ha lite ordning på saker och ting. Så någon slags basic kalender. Sen är det bara en fördel om den/det har mer funktioner som kan vara nyttigt för en musikstudio/musikproducent. Hur gör djur?
 13. Terror

  Datorkrav

  Först och främst, tack för att du är en grym farsa! Skit i fotbollen och sponsra hans musik! Blir han tänd på musik och studioprylar kommer han aldrig ha råd med knark och sprit heller så det är också ett plus! Macen du har kommer funka utmärkt för honom i början. Men absolut, ett externt ljudkort och monitorer vore kanon!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.