Jump to content

Terror

Medlem
 • Posts

  2,448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Terror last won the day on March 22

Terror had the most liked content!

Reputation

175 Utmärkt

2 Followers

About Terror

 • Birthday 03/14/1990

About me

Recent Profile Visitors

20,999 profile views
 1. Skolade mycket från mattelektionerna i skolan antar jag? Sen är det ju bara googla "tum till cm"
 2. Under "Priser" så kanske ni ska lägga till deras alternativ "Sphere"
 3. De gav mig full betalt och jag gjorde 3 skivor till till dem haha
 4. Jag är ingen sångare haha. Och jag ville att denna skiva skulle vara helt av mig själv (minus masteringen då). Men nästa gång kanske 🙂
 5. Åh! Tack så mycket! 🙃 Gällande solon, så vill jag ju bli bättre. Än så länge så får man hålla sig till de enklare melodierna. Så man blir ju lite låst på något sätt då man inte kan shredda loss ibland. Nu är jag inget fan av 100% shredd, men en skön blandning vore kul! Nästa gång kanske! Tack för att du lyssnade!
 6. Efter mycket om och men så har jag äntligen släppt mitt första helhjärtade försök till ett concept album i sann progrock-anda. Skivan är skriven, inspelad och mixad av mig, samt masterad av Joel Wanasek. Kom gärna med lite kommentarer eller tips på vad jag kan förbättre till nästa skiva! Måste träna mer på leads, då solon ej är något jag är speciellt duktig på.. Spotify:
 7. om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte en aning om vad det gör.. Men internet säger typ såhär: Spotify’s pre-save feature allows users to save one song or an entire album to their queue before it’s released. This is convenient for both artist and user because, well, life is complicated and sometimes people forget about that new release they heard about a few weeks ago. With a pre-save, the user can add the unreleased song or album when they first see it and forget about it until the release date when it magically shows up for them to hear in their Spotify queue.
 8. Långsam som i tid, ja. Det har inte varit trögt att skriva. Snarare tvärtom. Men som jag skrev så var mycket skit. Tror hela skivan finns i 3 versioner, typ. Men man flyttade runt lite grejer för att de skulle flyta ihop bra. Det svåraste var väl att vara kreativ med tempobyten och tonartsbyten. Det hade varit lätt om allt var i D och i 165bpm tex. Men det hade varit trist. Så att försöka smälta ihop allt var de svåraste. Det blev tyvärr någon "nödbrytning" på ett ställe som jag inte är 100% nöjd med, men jag var tvungen att släppa skivan någon gång. Annars blir det aldrig klart. Nu har jag gått vidare och påbörjat nästa projekt 🙂
 9. Tack ska du ha Chae! 🙂 Mja, det var minst sagt en utmaning. Hade varit lättare om jag kunde sjunga eller spela lead guitar bättre. Nu fick man förlita sig mer på riffen i sig och så! Så det är en kul utmaning att ge sig själv! Originalet var över 45 minuter lång, men de var rätt många tråkiga och "önodiga" partier som klipptes bort.
 10. Jättetack för de dina orden! Dock är nog detta en utav de låtar som påminner MINST om Dream Theater kanske. Så då hoppas jag att du tycker om en utav de andra mera! Den här var nog en utav dem som är mest dynamisk och "intressant" att ha som singel 🙂 Tack för att du lyssnade!
×
×
 • Create New...