Jump to content

illerill

Medlem
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

illerill last won the day on April 22 2020

illerill had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutralt

About illerill

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

3,542 profile views
 1. Tack, uppskattar! Så svårt att veta hur jag ska ta åt mig sådan här feedback dock. Tips på det? Låt mig förklara. Jag är ingen höjdare på att mixa själv. Har bara lekt med det lite grann i mina dagar. Men av det jag själv hör så reagerar jag inte direkt på något av det som nämns och jag är ändå jävligt petig när jag lyssnar. Jag verkligen letar fel och förbättringar. Men det är klart att det kanske hade blivit mer tydligt om jag hade haft två olika versioner att jämföra mellan, vem vet. Snubben som mixar tycker jag har visat grym kvalité så vill inte tvivla på honom. Han har i
 2. Tack uppskattas! Inte jag själv som mixat så inte mitt område, men har du några konkreta tips på vad man kan göra eller vad som saknas? Antar att det är leadrösten och beatet (instrumenten) som du syftar på inte dansar med varandra som de borde?
 3. Det snackas om absint och sex Galet tacksam för mitt internet Två - tre klick vid gryningskaffet Rövslick, sedan mys-bukkakke Jag är ung, min syn är bäst Vem fan har tid för fysiskt sex? För att kommentera låten så låter det som något som kan bli en hit så förvånar mig inte om du kör ferrari till sommar.
 4. Yo studio! Jobbat på en ny låt. Börjar kännas färdig och ska bara mastras om ingen har något grymt att tillägga 🙂 Just nu har jag bara slängt på någon boost plugin för att dra upp volymen. Lyssnas på här: Text är alltid trevligt så den kommer här: Intro "This isn't good enough" "You're fucking useless" "Tell that bitch off" "Cut her fucking head off" "You're never gonna make it" "You don't have what it takes" Chorus I hear voices calling, in my head they're shouting Telling me these stories, in my head I'm drowning Bla, bla, bla there's
 5. Lät kanon, går lätt att sjunga på det där 🙂
 6. Tjena! Vad exakt är det du letar efter? Just nu har jag en del på tapeten, men längre fram kan jag tänka mig en collab där jag sjunger/rappar lite om du är intresserad. Aldrig sysslat med elektroniskt, men gillar att testa på lite allt möjligt.
 7. Hade funkat också, men redan upptaget.
 8. Finns antagligen och om inte annat så har det 193 miljoner google-träffar.
 9. Hm, Critical Chameleon skulle också kunna funka.
 10. Vad placerar du detta i för genre? Väldigt speciellt. Svårt att ge feedback på. Låter som något som hade passat bra till svamp 🙂 Inget som spontant fastnar, men låter bra och hade passat i en chill-lista. Även något som får mig lite intresserad på vad mer du har producerat.
 11. Ja, du har rätt att de har ungefär samma innebörd och jag är ingen expert på engelska så vet inte helt hur illa det är. Spontant kändes det som det fungerade. Jag gillade hur det flöt på tungan. Att båda orden börjar med C. Alternativ jag skrivit ner är Colorful Chameleon, Confused Chameleon, Evolving Chameleon, Lyrical Chameleon, Echoes of a Chameleon, men spontant klingar inget lika bra. Echoes of a Chameleon är ganska fränt, men långt.
 12. Tack, uppskattar tankarna! Jag har suttit en del och filat på namn som uppfyller följande kriterier: - Unikt - Säger något om min musik - Har ingen konkurrens på google Conflicted Chameleon gör just detta. Jag är inkonsekvent, impulsiv och emotionellt vilse när det kommer till vad jag ska göra av mitt liv och detta är det majoriteten av min musik består av. Tvivel och mina jävla demoner. Ett annat namn jag funderat på, men som jag tycker passar bättre på ett band är "echoes of volatility".
 13. Hej Studio, Sysslat med musik från och till (jävligt mycket från) i typ 15 år och alltid gått under illerill som artistnamn, vilket har en viss bakgrund. Grundar sig i "illerrre" som kom från en dampande 11 åring som ville heta "killer" när han gamade, varav en kompis sedan kallade mig illerill när jag rappade. Hur som helst. Inte gjort något nytt på 5 år, men har lite nyfunnen motivation och funderar därav på att byta artistnamn av följande anlednigar: - Vill inte förknippas med mina gamla låtar då jag inte tycker dem är bra. - Har ibland fått höra likheter med Eminem på v
 14. Ja, snyggt. Keep at it så kommer det bli riktigt bra. Har fullt upp för tillfället men i framtiden är jag definitivt öppen för collab 🙂
×
×
 • Create New...