Jump to content

Badertheinvader

Medlem
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Badertheinvader last won the day on February 21 2015

Badertheinvader had the most liked content!

Community Reputation

23 Utmärkt

7 Followers

About Badertheinvader

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/04/1994

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

14,384 profile views
 1. Räcker och räcker. Jag skulle säga att det räcker gott och väl. De bästa produktionerna jag vet om är inspelade i rum på 6-10 kvm. Det är såklart min egen smak. Sen tycker jag själv att det är fräckt med stora inspelningsrum men sällan ekonomiskt hållbart. Tänk bara på att bygga kontrollrummet först och sen inspelningsrummet, inte i tidsaspekt utan i vilket rum man kommer in i först. Varför? Jo för att annars när någon ska pissa så går han igenom inspelningsrummet eller om någon kommer sen så kanske han sabbar en tagning med mera.
 2. Hade hellre tagit rummet efter loungen som kontrollrum och skita i att ta bort väggarna och istället bygga igen det med dörrar. Sedan ta det tänkta kontrollrummet som ett isobås/sångbås nummer 2 eller bara som förråd. Det är aldrig fel med förrådsutrymme. Till kartonger, case:ar, mikrofoner mm mm.
 3. Hej! Jag har sadlat om lite grand. Som några av er kanske har uppmärksammat så säljer jag nu min studio i Göteborg (länk: 100kvm studio i Göteborg säljes). Det är nämligen så att jag har börjat jobba på en PA-firma som heter nöjesgruppen. Där jag jobbar jag som säljare, servicetekniker, ljud och ljus-tekniker samt projektledare. Jag har dessutom på sistone börjat lura på en tjänst. En tjänst som jag smyglanserar här nu. Man kan hitta information om tjänsten på http://www.bermudaproductions.com. Det går ut på att vara en support för alla studiotekniker och musikproducenter där ute. En support som kan svara på praktiska frågor, hur man kopplar ihop diverse enheter, vilken storlek på monitorer man bör ha mm mm. Då kan man undra: varför ska man lita på dig? Jo mig ska man lita på av många anledningar. Jag har stor erfarenhet av att använda en rad olika produkter och koppla ihop dem. Jag känner till mer eller mindre alla typer av kontakter och don och var man får tag i dem. Jag har varit tillräckligt intresserad, tillräckligt länge för att själv göra bedömningen att jag kan ge bra svar. Skulle min kunskap vara otillräcklig så kommer jag ta reda på svaret, allt för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. Testa vet jag. Berätta gärna vad ni tycker om idén. PSST! Om man skriver kod: studioforum i mailet så kan man testa tjänsten första gången för halva priset.
 4. Enkelt att testa. Lägg in ett spår i audacity 24bit 44.1 och exportera det 24bit 44.1 och sedan lägg in det i FL studio. Efter detta lägger du in samma spår direkt in i FL Studio och så fasvänder du det ena, om det är helt knäpp tyst så sker det ingen förändring, låter det något så har det skett en förändring.
 5. Du går in i ljud och midi-inställningar och skapar en sammanslagen enhet så kan du länka ihop hur många ljudkort du vill
 6. Ladda upp ett ljudexempel så man kan höra knastret
 7. Köp denna så säljer du eleven rack:en för 2500kr till ev. mig. http://www.blocket.se/uppsala/Eleven_rack___Pro_tools_11_58954301.htm?ca=15&w=3
 8. Skulle du kunna skriva vad det är för bord och gärna ta lite bilder. Bör ha don för inserterna också. Är det ett split eller ett inline?
 9. Tack! Bra grejer som jag funderat över med konkreta svar!
 10. Fnulf Fnulf Fnulf... Jag upphör aldrig förvånas över dina mixar. Ett sound som Sverige inte leverar! Jag kan väl känna att trummorna var lite stökiga i överhänget och att sången inte limmade med alla andra instrument på alla ställen men över lag: Ett sound jag personligen älskar, bra jobbat! mvh
 11. Detta är en låt jag skrivit, spelat alla instrument på, producerat, spelat in, mixat och masterat dock så är det inte jag som sköter sången på låten. Det är en låt om Diabets Typ 1, alla pengar låten drar in går till diabetesforskning. Diab One – Toppen Av Ett Isberg
 12. Dynaudio, goa grejer! Jag har hört att Siemens gör bra preampar men kaffebryggarna har jag inte hört något om^^
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.