Jump to content
Annons

Studionisse

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej. Men jag har redan edac pin honor in till bordet, kan man inte köpa en färdig edac-xlr Female så man slipper löda? Yes jag har manual och det jag fått höra så funkar det att köra utan patchkablar in varje gång.
  2. Ja men då förstår jag allt lite bättre. Behöver helt enkelt en sådan edac 90 pin to xlr female. Frågan är var man kan köpa en sådan? kostar väl skjortan kan jag tänka mig. För Outboard har jag redan edac-multikablar samte tape in/Out på tele som jag kör till ljudkortet. Något jag missuppfattat? Tack som tusan för hjälpen.
  3. Hej. Tack för svar! Jag har ju sådana men bara till tele. Mikrofonerna ska ju in med xlr. Menar du då att jag behöver edac-don till xlr?
  4. Bordet är ett Tac Magnum.
  5. Studionisse

    Bantam patch

    Jag har kommit över ett större analogt bord med integrerad bantampatch. Bordet är i riktigt fint skick, lite löda och lite F2 gjorde underverk. Nu kommer jag till det stadiet då jag ska koppla in detta med min övriga gear för att få det att fungera. Jag har haft liknande bord tidigare med bantam patch men då har jag också haft xlr in på varje kanal vilket har underlättat. Nu har jag med bordet 4 st multikontakter med telekontakter tape In/Out, var kopplar jag dessa i min utrustning? för att jag ska kunna spela in genom bordet till datorn samt kunna lägga upp det för mix. Mikrofon-Ljudkort in-dator-Ljudkort out-Mixerbord men sen då? Behöver jag löda om något och i så fall var?
  6. Ledsen för det luddiga. Jag vill alltså. Spela in säg en gitarr igenom en mikrofon som går till mitt mixerbord och preamp samt eq där i. När det är dags för mix vill jag kunna ändra eq vid behov via mitt mixerbord samt koppla på de olika externa kompressorpreamps jag har. Sen ska det in i datorn igen på ett smidigt sätt. Märk väl att jag har ett Allen och heath zed r 16 och kör pro tools 10
  7. Tack Claes, menar du att jag ska sätta in från patchbayen till kompressorn alltså? Har ju ingen insett där. Om man tar exempel så har jag en UA 610 MK II samt en TL Aufio VP-1
  8. Tack för snabbt svar! Så alltså kedjan blir: Mikrofon-input mixerbord-insert-kompressor-mixerbord-ljudkort-dator. Var får jag in en patchbay i den här kedjan? Tack för snabbt svar! Så alltså kedjan blir: Mikrofon-input mixerbord-insert-kompressor-mixerbord-ljudkort-dator. Var får jag in en patchbay i den här kedjan?
  9. Behöver få in en extern kompressor och en limiter i mitt allen&heath zed r 16 bord. Det har insert men hur ska jag koppla allt? Har 1 patchbay tele.
×
×
  • Skapa ny...