Jump to content
Annons

Marren

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. hej har en music man 112 sixty five förstärkare. vilka sammanhang ska man byta mellan 4 ohm eller 8 ohm? Martin
  2. Hej, har en gammal telefunkenmikrofon med 3polig dinkontakt som jag skulle vilja löda om till xlr eller tele. vet någon hur jag kopplar sladdarna? mvh Martin
  3. Hej, vet att tråden är över 8 år... men om du fortfarade har kvar mickarna är jag intresserad av att köpa dom, dvs om du är villig att sälja dom.. 🙂
  4. Hej efter jag bouncat en mix utkommer knaster/digitalaoljud på vissa ställen i mixen som är oönskade... Hur får jag bort dom?
  5. Yes, uttryckte mig lite dålig kanske. Velocityvärdet ska förändras över tid på en och samma not. från starkare till svagare eller vise versa.. finns det något verktyg som kan fixa det?
  6. Hej, någon som vet om det finns möjlighet att ändra velocity på en ton. tex ett crescendo fast bara över en not. Tacksam för svar. // Martin
  7. Marren

    Midi Gitarr Tips?

    Hej, med bristande kunskaper av att spela piano hade jag nu tänkt ta gitarren till hjälp när jag ska spela in midi i logic. Har någon erfarenhet av att bygga ihop sin egna midi gitarr dvs vilken mick och konverterar som bidrar med så lite latency som möjligt. Har dock ingen midiport på mitt ljudkort (tc electronics konnekt 6) och undrar om usb från midi konverteraren ställer till med problem...? Vill bara använda pluggar i logic som uppspelning av midin. Hör gärna av er om ni har några tips. // Martin
  8. Tjena, har samma problem. ända sättet för mig att få fram ljudvågorna är att starta inspelningen innan 0:an så det blir 2 takters inräkning. Har vart och frågat om detta problem på flera musikaffärer och alla säger att det rör sig om en bug och att det skulle försvunnit i senaste uppdateringen 9.02 (men som det inte gjorde) men har börjat acceptera det, tyckte också det var skitjobbigt i början.
  9. Hej, först slår du på varispeed funktionen (såklart) sen trycker du på fliken för "Global Tracks" precis under knappen där du lägger till spår på. Under den rubriken finns det en Tempo flik där du kan styra tempot antingen med eller utan varispeed.
  10. Marren

    Transponera?

    Hej. Är ganska ny logic användare och använder mig av logic 9. Min frågan är: går det att transponera om en hel låt i logic eller måste man gå in i varje spår i piano editorn och göra allt för hand?
  11. Marren

    Bugg i Logic?

    Hej använder Logic 9.02 har ett problem med inspelning av audio. måste alltid starta mina inspelningar innan 0 strecket för att audiokurvan ska visas i själva spåret, om jag inte gör detta blir det bara ett rakt sträck men kurvan syns däremot i sample editorn. Har laddat ner det senaste uppdateringarna, testat att uppdatera sidan men inget tycks hjälpa. Finns det någon som vet hur jag löser detta?
×
×
  • Skapa ny...