Jump to content

Peterwashere

Medlem
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutralt

4 Followers

About Peterwashere

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/01/2017

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

5,413 profile views
 1. Ok..Låter bra det. Hör av mig i slutet på februari om jag inte hittat nåt annat innan dess!
 2. Ja, som rubriken lyder.. Letar efter nån med studio och trummor att spela in på. Gör du det eller känner du nån? Säg till mig och skriv ett pm eller här i tråden 🙂 Mvh Peter
 3. Jag tycker det låter bra, sjyst bas o allt. Sången är en aning spetsig stundtals, och ganska "s:ig" annars ok. Vilken program jobbar du i?
 4. Jag får låtarna att funka. Jag undrar om du själv lagt upp låtarna utan skivbolag/förlag etc? Läste i SKAP-tidningen Nr 4 Vinter 2014 citerar: "Rapporten visar bland annat att upp emot 97 procent av rättighetshavarnas intäkter från digitala musiktjänster som Spotify går till skivbolagen, medan så lite som 3 procent delas av kompositörer, låtskrivare, förläggare och andra rättighetshavare." Det gäller då nordamerikanska digitala musikbranschen. Vet inte hur det ser ut i Sverige men allt som har med DIY-vågen att göra kan kanske verka som en fördel för musikskapare på sikt rent intäktsmässigt.
 5. Okej, har spelat in i 44.1 khz och 32 bitar float i Audacity. När export från FL sker, är det bästa att hålla samma khz/bitar då? Jag tycker man i Audacity får en tydligare översikt, lättare att fixa till detaljer volym et.c Det verkar vara en vanefråga, nästa steg är att kanske spela in i FL direkt.
 6. Tja, jag spelar in sång/gitarr i hyfsad mick via Audacity, exporterar spåren till wav och lägger sedan in dom i FL-studio där effekter/ljud adderas. Därifrån exporterar jag spåren i wav högsta kvalité till mix/master. Är det optimalt, eller försvinner en del av ljudkvalitén när jag exporterar från ett program och lägger in i ett annat? Hur gör ni när ni spelar in? /P
 7. Okej, i snitt per låt. Såklart beroende på material och genre.
×
×
 • Create New...