Jump to content
Annons

GodOfGuitars

Medlem
  • Antal inlägg

    63
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av GodOfGuitars

  1. studio har inte bindning och har oftast en färg förutom fireburst. Studio har 498T och 490R mickar. Minns ine standard faded har.
  2. Tryck på ctl/exp och sedan på assign 1 vrider du den stora ratten mellan aternativen för sätta på/av en effekt.
  3. Jo, Boss kommer ut med en ME-modell med förstärsimulering, ME-70.
  4. Guitar Nilsson: jag såg ett klipp på yt som jag söker och och det är trumsolo där trummisen börar slå bassträngarna senare under solot. Kan du hitta det?
  5. Kola på DiMarzio super distortion, kan möjligtvis ha för mycket output. Kolla annars efter någon mick som låter som en PAF mick. På Seymour Duncan/DiMarzio's sidor kan söka efter en mick som passar dig. Seymour Duncan Kolla högra hörnet på DiMarzio's hemsida.
  6. Jag tycker GT-8/10 är bättre för att: -Du köper inte alla effekter/förstärkare som paket som Line6 -Effekterna är oftast bättre hos Boss -Låter ibland bättre seperat med PA eller liknande -Också stabilt byggd Jag har en Boss GT-8.
  7. Jag har hört att man kan få tungt om man sänker disten lite och dubbar mera.
  8. GodOfGuitars

    Sustain

    Jag tror att det är fel på mick- och stränghöjden.
  9. Svårt att välja men Who var först med rungång, gnida gitarren på stativet och greja med switchen som kpist sen cirka '65. Kan inte bestämma mig för att Who har mer rocklåtar och Hendrix var mer kreativ i studion med sina tricks. Kanske blir det Hendrix ändå.
  10. Jag har inget svar. Har börjat lyssna mer på Beatles nu än Stones.
  11. Jag är högerhänt men äter som en vänster med gaffeln på högersida. Har träffat en vänster som äter som en höger gaffeln på vänster. Jag är också dubbelfotad om jag spelar t.ex fotboll, var före detta högerfotad med.
  12. Det stod ju även i ett senare inlägg att han även ska den i studion.
  13. Jag hade helst valt Fender twin reverb eller Vox AC30. Roland jazz chorus är en transistorförstärkare vilket är ett minus jämfört med de andra.
  14. Observera att PI modellen är fuzz och att vanliga big muff är overdrive/dist.
  15. Gibson gör inga gitarrer med skruvad hals. Stegrarn, +1.
  16. Hendrix-Paige-Frehley 😛 Coolt, jag har nästan samma förebilder. Lyssnar mycket på Hendrix och Frehley. Min drömgitarr är som din fast Gibson. Synd att färgen på mekaniken är sliten. Men vad är det för schema på den gitarren? 3 vol och 1 ton? 2 ton och volym? Jag har även testat Page's senaste customlp. Bra var den.
  17. Det du söker är en ring modulator. Se här: Moog ring modulator
  18. Varför använda datorn när du redan har en förstärkare med rör? Du måste ju testa den först innan du säljer den. Varför ska du byta till en transistorförstärkare? Låter bara dumt.
  19. Jag vill helst ha windsorn för att de att är en rörstärkare och ingen Line6 förstärkare för jag har redan annan. Jag har också en Boss GT-8 så jag behöver inga andra effekter som är inbyggda. Jag vill ju koppla in den i effektloopen. Valvekingen gillar jag inte för de amerikanska rören. Tiny terrorn har ju ingen effektloop därför vill jag inte ha den. Eftersom windsorn släpptes för ett tag sen så kan du väl kolla igenom dina Fuzz tidningar?
  20. Själv spelar jag typ Kiss, Who, AC/DC till tung och melodiös metall som Rammstein. Då ska väl windsorn passa mig bäst? Off topic: JJRockford: gillar du tubescreamer väldigt mycket?
  21. Jag har själv funderat på studion men ha inte hunnit testa den. Jag var på 4sound idag men den var inte där. Jag spelar iförsig 60-/70-talsrock. Kan man få likadant ljud i Peaveyn som i classic 50 i windsorn. Iförsig vill jag ha ett blandat ljud mellan plexi och jcm 800 som jag läst i recensioner som windsor toppen. JJRockford; vilket nummer i Fuzz?
  22. Jag väntar på Ace Frehley's kommade soloalbum.
  23. Jag fick pengar, 2 böcker, 1 film, 1 spel, 1 chockladask m.m. Senare under veckan kommer jag få hämta ut sgcase, Gibson Ace Frehley strängar och 1 stativ när posten är öppen under mellandagarna.
  24. Kissology 1,2 & 3. Många kända konserter, intervjuer och små dokumänterer.
×
×
  • Skapa ny...