Jump to content
Annons

SlashAE

Medlem
  • Antal inlägg

    74
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Jo, det vet jag redan, kanske var lite otydlig i min formulering. Tänkte mer om det finns någon som äger eller har spelat på en VOS gitarr som kan säga om det är någon stor skillnad i ljud och spelkänsla? Men tack för svaret ändå
  2. SlashAE

    Gibson V.O.S.

    Börjar bli dags för en ny gitarr nu, jag har kollat in några Gibson modeller och undrar hur stor skillnad det är på en V.O.S och en vanlig modell, är det värt de extra pengarna? Vilken skulle ni välja om det stod mellan t.ex. en "Gibson Les Paul Junior 1958 VOS" och en "Gibson Les Paul Traditional" som båda ligger i ungefär samma prisklass.
  3. Hur har du fått tag på Lutherdrive pedalen?
  4. SlashAE

    Gitarrlåda

    Omformulerar mig, var kanske svårt att förstå vad jag menade. Är det möjligt att få högre ljud om man köper till en 4x12 gitarr låda, eller blir det ingen skillnad mot när man bara har förstärkaren?
  5. Om han redan har provat olika gitarrer i en musikaffär, och gillar Epiphone Les Paul gitarren mest, så ska du satsa på att köpa den. Det är ingen dålig gitarr. Jag tycker det är en perfekt gitarr för en 13-åring. Och om han har fastnat för en viss gitarr tror jag inte han kommer bli så glad om han får en annan, jag vet hur jag var själv i den åldern.
  6. SlashAE

    Gitarrlåda

    Ok, kommer ljudet kunna bli högre än vad det är med högtalaren i comboförstärkaren?
  7. SlashAE

    Gitarrlåda

    Jag har en Vox AD50VT som jag skulle vilja koppla in en gitarr låda till. På baksidan står det "External speaker out 8 ohm". Kan jag då köpa vilken gitarrlåda som helst till den, bara den är på 8 ohm och minst 50w? eftersom förstärkaren är på 50w. Det behöver väl inte vara en låda från just Vox? Hade tänkt mig en Marshall eller liknande.
  8. Det verkar som det löste sig, började bara fungera nu :S
  9. Satt o spela på min Gibson SG, bytte från bridge micken till hals micken, och sedan när jag bytte tillbaka till bridge micken fungerade den inte! Någon som vet vad felet är, eller hur jag ska lösa detta?
  10. Nån som har någon aning om vad modellen heter?
  11. Ok, bara undrade. Är inte intresserad av att köpa den... När man såg annonsen blev man bara lite förvånad, så gamla gitarrer brukar vara dyrare
  12. SlashAE

    Är detta ett fynd?

    Kollade runt på blocket och hittade det här: http://www.blocket.se/goteborg/Gitarr_Hofn...m?ca=11&w=3 Höfner gitarr från 1950/sent 1960 tal för endast 4 000kr Är det ett fynd, eller är inte en sån gitarr värd mer?
  13. Nån som har någon aning om ett liknande medel som killen i länken använt, fast som är lätt att få tag på i Sverige? Funderar på att göra det med min faded gitarr. Ge tips på märken om det är nån som är bra på sånt.
  14. Har aldrig provat nån schecter gitarr, de låter säkert grymt. Men jag gillar inte utseendet på dem. Föredrar mer kända märken, typ Gibson eller Fender
  15. Så här kan du göra: http://acapella.harmony-central.com/showth...sh+gibson+faded
×
×
  • Skapa ny...