Jump to content
Annons

GodOfGuitars

Medlem
  • Antal inlägg

    63
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. studio har inte bindning och har oftast en färg förutom fireburst. Studio har 498T och 490R mickar. Minns ine standard faded har.
  2. Tryck på ctl/exp och sedan på assign 1 vrider du den stora ratten mellan aternativen för sätta på/av en effekt.
  3. Jo, Boss kommer ut med en ME-modell med förstärsimulering, ME-70.
  4. Guitar Nilsson: jag såg ett klipp på yt som jag söker och och det är trumsolo där trummisen börar slå bassträngarna senare under solot. Kan du hitta det?
  5. Kola på DiMarzio super distortion, kan möjligtvis ha för mycket output. Kolla annars efter någon mick som låter som en PAF mick. På Seymour Duncan/DiMarzio's sidor kan söka efter en mick som passar dig. Seymour Duncan Kolla högra hörnet på DiMarzio's hemsida.
  6. Jag tycker GT-8/10 är bättre för att: -Du köper inte alla effekter/förstärkare som paket som Line6 -Effekterna är oftast bättre hos Boss -Låter ibland bättre seperat med PA eller liknande -Också stabilt byggd Jag har en Boss GT-8.
  7. Jag har hört att man kan få tungt om man sänker disten lite och dubbar mera.
  8. GodOfGuitars

    Sustain

    Jag tror att det är fel på mick- och stränghöjden.
  9. Svårt att välja men Who var först med rungång, gnida gitarren på stativet och greja med switchen som kpist sen cirka '65. Kan inte bestämma mig för att Who har mer rocklåtar och Hendrix var mer kreativ i studion med sina tricks. Kanske blir det Hendrix ändå.
  10. Jag har inget svar. Har börjat lyssna mer på Beatles nu än Stones.
  11. Jag är högerhänt men äter som en vänster med gaffeln på högersida. Har träffat en vänster som äter som en höger gaffeln på vänster. Jag är också dubbelfotad om jag spelar t.ex fotboll, var före detta högerfotad med.
  12. Det stod ju även i ett senare inlägg att han även ska den i studion.
  13. Jag hade helst valt Fender twin reverb eller Vox AC30. Roland jazz chorus är en transistorförstärkare vilket är ett minus jämfört med de andra.
  14. Observera att PI modellen är fuzz och att vanliga big muff är overdrive/dist.
×
×
  • Skapa ny...