Jump to content

Stonerbox

Medlem
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

2 Followers

About Stonerbox

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 1. Die Hard är en osäker person som till synes måste trycka ned andra för att känna sig stor. Som om han fortfarande går i högstadiet. Ditt beteende är så jävla patetiskt. Man kan säga saker på ett vuxet sätt men det är väl för svårt för dig? Din jävla amatör.
 2. Men vad i.. 296 visningar och 1 svar.
 3. Eftersom populariteten på denna tråd är så enorm *sarkasm*, så har jag nu uppdaterat med version #3. Om någon kan, så kom gärna med feedback på om något kan bättras. Starter v3
 4. Diskussionen och uppdateringar har redan börjat i en annan tråd, så kan ni hoppa över dit istället: http://forum.studio....eedback-pa-mix/
 5. -Uppdatering- Nu har jag gjort stora förändringar i mixen. Tydligare sång och mera sväng i trummorna.
 6. *Detta är ju högst en smaksak* Det enda jag saknar är att kicken och virveln stiger fram till strålkastarljuset, så man känner pumpet och gunget. Annars låter det mycket bra!
 7. Nog för att jag försökt bädda in sången lite snygg, trodde dock det var lagom mycket. Då texten blir repetativ mot slutet så ville jag att lyssnaren skall ha en chans att lyssna på musiken också. Är det någon mer som upplever det så som Erik dP?
 8. Placerade ämnet här då det inte går att posta på normal sätt i Låtkritiksavdelningen. Mod får gärna flytta om den så vill. Hah!
 9. 1 download

  Jag har arbetat nu i två år på ett konceptalbum kring teman som korruption, masskontroll, och övervakning. Där varje verk får förklara en historia ur en persons vy i detta samhälle. Folk från botten till motståndarrörelser enda upp till toppen bland makthavarna. Här delar jag med mig av öppningsspåret från skivan PT:UFS. Släppet blir nu i vinter 2013. Tropical Hippo TV Tropical Ice Tea For The Hippo Bandcamp ______________ Åsikter angående det läger registret? Det skall vara fylligt men inte för bastungt.
  Free
 10. Se till att det inte ligger för mycket bas under 80hz, det kan lätt ta över hela mixen om du sedan vrider upp volymen på den. Boosta istället försiktigt någonstans mellan 90-160hz och eventuellt ta bort av närheten runt 170-300hz (om så behövs). Det är ju svårt att veta vad man exakt skall göra då vi inte vet hur basen låter ihop med låten och hur grundmaterialet är. Att automatisera kan man ju göra men det resulterar sällan i ett gott slutresultat, enligt mig i alla fall, då är det bättre att låta basisten spela på ett tydligare sätt i slutet av låten.
×
×
 • Create New...