Jump to content
Annons

Kurs i Reason i Gbg tack :)


mmikael

Recommended Posts

Hej!

Jag och en kompis är grymt sugna att få lite "professionellare" hjälp att utvecklas i Reason 4. Vi kan basicgrejerna men inte så mkt mer. Du som eftersökes behöver inte vara ett proffs, men över medel åtminstone.

Tänkte att om någon känner sig sugen att kanske nappa på det här, så är det bara att posta en rns-fil på något vederbörande gjort eller skicka över den till mig på msn eller liknande.

Vi ser helst att du jobbar med något åt minimaltechno, electro, techhouse, proghouse, househållet, men det är inget krav, så länge du gör musik med effekter, automeringar osv. Just effekter, hur man får fram riktigt schyssta ljud och styr när dom ska tweak:a, programmerar arpeggiatorn/sequensern eller vad det heter, hur man meckar med sladdarna bakpå devices:na, hur man får saker i stereo osv, är sånt vi är sugna på men det finns antagligen massvis med lärorika saker som vi inte känner till men som skulle vara särdeles matnyttigt.

Så, känner du att du att det låter kul och vill tjäna lite extra stålar, skriv en rad, vet du inte om du håller måttet osv, fråga vad du funderar över, skicka en rns eller så, så svarar vi, antagligen så är det ingen som är det minsta intresserad av rubriken, som kan mindre än oss iaf 😱

Hoppfulla hälsningar!

/Mikael

PS. Musikaliska förebilder för oss just nu är väl t.ex. Beckster, Trentemöller, Booka Shade, Gui Boratto, Dominique Eulberg, James Holden, Phonique, The Mfa osv. Ett grymt plus om du dessutom delar musiksmaken :rolleyes: DS.

Redigerat av mmikael
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
  • 2 veckor senare...

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...