Jump to content

karlblau

Medlem
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About karlblau

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/01/1975

About me

Social

 • Skype
  karlblau@hotmail.com
 1. Dom är live sedan någon vecka tillbaka..
 2. Följer denna topic med spänning, har länge varit emot det svenska systemet där olika förlag har i stort sett ensamrätt på vilken musik som kommer med... Pushar en gång till för adresserna till andra länder? nån som vet nått?
 3. Jo, det var det första jag tänkte på också... Inte speciellt nytänkade //S +1 +2 +3
 4. karlblau

  DJ-hörlurar

  240s är grymma som studio lurar men inte som dj lurar tycker jag personligen. Har dock haft ett par förlängesedan i studio nu sitter jag med lillebrossan i studio istället 171or.
 5. karlblau

  DJ-hörlurar

  Återigen.. efter att ha spelat som DJ semi pro.. i snart 17år.. var av ca 10 av dessa med sony´s mdr serie kan inte bli bättre...senheisers serie är oxå ok, men känns som man har mer kontroll på ljudet med SONY´s
 6. Nu har jag inte orkat läsa igenom alla svar men kikat lite löst och inte sett nån som kommer med vinkligen på att: Om nu stim förslaget skulle bliva genomfört (vilket jag inte hoppas) , vem sköter musikrapporteringen??.. Antar att det kommer bli lika kasst som vanligt att det kvoteras ut , med andra ord svenne gurkas 199:- i månaden går till artister som Roger pontare , lena ph, mfl som traditionelt får dela på 99,4% av alla stim dollares , medan svenne gurka laddar hem obskyr rock från ett mindre skivbolag i svedala. För jag antar att vi som enskilda personer inte kommer göra en rapportering vad vi har laddat ner??... kanske blir en bilaga till Deklarationen??? =)
 7. Najs.. då har jag pengar att hämta ut på Last.fm med andra ord =)
 8. karlblau

  Brum i Roland Juno-D

  Sitter datorn och synten i samma el uttag??.. är det jordat??.. Ett snabbt test kan vara att sätta tejp över jord kontakten på alla stickproppar som andvänds ( om dom är jordade ).. Man skall inte leka med jorden.. iof ,, men se det som ett snabbt test.. jag skulle aldrig låta en tejp sitta över jorden permanent men som sagt för att undersöka jordpotentional fel...
 9. Najs..får en skön känsla.. kanske lite mer produktion men klart sjyst... saknas lite "utfyllnad" i bakgrunden men annars grymt.. du kanske känner nån på gittar som kan lägga på ett enkelt komp??.. Blir nästan lite sugen att signa den till min label vid andra lyssningen...
 10. karlblau

  Jv 1080 hjälp

  Ahhh.. just det så är de =).. blir nästan lite sugen på att ta med min jv 80 till studion o lira lite...
 11. karlblau

  Jv 1080 hjälp

  Har inte haft igång min jv-80 i midi läge på ett bra tag ( har den som klaviatur hemma bara ).. Men vet att det har nått med performance läget o göra..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.